好文回帶:如何毀滅一隊警隊

93 回覆
110 Like 3 Dislike
On9,當年67咪又係示威之後暴動,警告之後唔聽咪放催淚彈。

之後咪好似你咁講話咩比政府害lo,但我想講示威者都有間接促成,唔好講到咁撚偉大啦,屌你老母

跟著之後有排班雨傘發起人呼籲過話有乜乜入侵左,我地應該和平示威點點點,跟本知自己7撚左又要兜,屌。

仲撚衰過67,67起碼叫抗共成功。

你搵雨傘同67比
你問下你班同事928個日點對示威者啦
差d搞到開槍變64呀,俾689利用完仲唔知死死撐,咁撚on9仲有乜尊嚴可言

示威者都有間接促成
黃生個仆街唔帶頭玩野,跟本就唔會無啦啦胡椒噴霧,你帶埋班人喪屍突擊咁衝入黎,唔撚噴你正on9

之後唔洗講,警民對峙,你唔屌黃生做衰個頭
國師心水清
佢唔癲既話 寫d野都好高質
黃生個仆街唔帶頭玩野,跟本就唔會無啦啦胡椒噴霧,你帶埋班人喪屍突擊咁衝入黎,唔撚噴你正on9

黃生帶隊衝
呢個係咪警隊內部洗腦指引黎
黃毓民最勇個次都係花園道都未上晒就訓係到俾你d伙計塔走左喇喎
仲俾左膠話9佢散水
928就更唔洗講啦
毓撚日日笑9三子9做
帶頭衝條毛
點解你地硬係以為市民係受人煽動
唔諗下係呢個政府官迫民反
你地覺得冤屈就唔公義
普通市民覺得冤屈就俾你當暴民
7犯犯法有你班契弟護短
普通市民呢?
當年佔旺有個9嗚團被你地告迫到自殺
你地有炮有公權力衰左有安家費
普通市民為左公義真係可以搞到命都冇架
你老味
好多熱普城遺毒係到對號入座/打稻草人
過左咁耐都仲係咁on9

黃生帶隊衝
黃毓民最勇個次都係花園道都未上晒就訓係到俾你d伙計塔走左喇喎
仲俾左膠話9佢散水
928就更唔洗講啦
毓撚日日笑9三子9做
帶頭衝條毛
你地覺得冤屈就唔公義
7犯犯法有你班契弟護短
普通市民呢?
你老味

g phone ar ching

黃生帶隊衝
仲俾左膠話9佢散水
928就更唔洗講啦
毓撚日日笑9三子9做
帶頭衝條毛
你地覺得冤屈就唔公義
7犯犯法有你班契弟護短
普通市民呢?
你老味

g phone ar ching

diu
gphone 928都未放,衝公民廣場咪又係任你抬走,人都抬走晒啦,之後d差佬仲發巔打學生,連企外邊都無9端端又打又噴,結果激起民憤搞到提早佔中
雨傘運動d傘係點黎架
最早就係927警察亂9打人噴人開始
個班真係和理非學生哥學生妹
只不過係廣場外手拉手人鍊都打穫甘
班差佬一係就故意洽9人地學生
一係就收左order打人
講起因大把人親身經驗過
唔好諗住老屈學生用暴力先
8成人都係因為警察打學生先出黎
間接造成都up得出 國泰民安 有邊個會無啦啦拎自己條命仔同未來出來搏?你估個個好似班犬咁無技能又唔用腦又唔增值自己所以要做權貴既走狗咩
講得好呀 依家係咪都告襲警
打撚左先講
促你老母咩,唔係支那狗走數推個831出黎有撚人出黎同你佔領呀?

原兇唔屌走去懶中立屌人''間接促成'',你呢d咪犬儒既懦夫囉
警犬d邏輯真係好撚好笑
On9,當年67咪又係示威之後暴動,警告之後唔聽咪放催淚彈。

之後咪好似你咁講話咩比政府害lo,但我想講示威者都有間接促成,唔好講到咁撚偉大啦,屌你老母

跟著之後有排班雨傘發起人呼籲過話有乜乜入侵左,我地應該和平示威點點點,跟本知自己7撚左又要兜,屌。

你搵雨傘同67比
你問下你班同事928個日點對示威者啦
差d搞到開槍變64呀,俾689利用完仲唔知死死撐,咁撚on9仲有乜尊嚴可言

示威者都有間接促成

你都on9
俾人強姦嘅受害者間接促成強姦

抗共成功左?咁樣而家中國果個叫國民黨?
陳雲不嬲都係有料之人,但係有啲人葡萄陳雲,咪要抹黑陳雲囉。

依個世界不嬲都係「劣幣驅逐良幣」,依個說話嘅潛台詞就係「香港人唔用腦諗嘢」

當年陳巧文係咁,他朝陳雲如是。

人行得前,破出思維,歷史以來都係會俾人屌。
未癲既陳雲
國師幾時先正常番
國師幾時先正常番

唔好俾佢用facebook
國師幾時先正常番

唔好俾佢用facebook

陳雲真性情。

唔鍾意佢嘅真性情,咪skip囉。

你又唔係同佢過世。

香港人都係鍾意「偽君子」多過「真小人」。
陳雲不嬲都係有料之人,但係有啲人葡萄陳雲,咪要抹黑陳雲囉。

依個世界不嬲都係「劣幣驅逐良幣」,依個說話嘅潛台詞就係「香港人唔用腦諗嘢」

當年陳巧文係咁,他朝陳雲如是。

人行得前,破出思維,歷史以來都係會俾人屌。

高登仔作風, 屌完就後悔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞