[Gay]齋戒出家的心事分享區(43)

1002 回覆
1 Like 1 Dislike

on9
你知唔知依家nursing請少咗好多人

但係未至於無工掛

做非nursing野囉有d cu grad做文員

個個都要為生活憂愁

我讀會計+ International Business未重驚

我無u讀而家都係一條好漢

啱呀

啱呀
好撚凍
好撚凍

戴頸巾啦
好撚凍

戴頸巾啦

冇溫暖牌
十次有九次遲到我真係屌你老母
好驚畢業搵唔到工

我都好驚畢業搵唔到工

小糖

真心我都驚

on9

但係未至於無工掛

啲中醫都未出聲
http://instagram.com/rudyyuan
屌我

好正

西藏口味
入左七蚊乾衣 都好濕 求安慰

入多7蚊

起碼要乾兩個鐘

利申:試過
學已放

臨走前大家都忙住幫對方既恤衫填上最真擘既祝福...大家一寫就寫一大篇,有D人甚至要俾埋個袖人寫...每個人既衫上面都幾乎俾唔同顏色既字填滿咁滯

相反我得背隻有字 前面冇 可能我個樣真係柒親人 冇人想對住我個樣寫字

有個疑似淫底既女同學係咁幫D男同學係個胸上面寫字,我個FD都係佢目標黎,我個FD仲要問條女"咁我又寫D字上你個胸到得唔得" 條女話"洗你呀?"真係好羨慕 咁多女圍

我男神都有寄語俾我 不過估唔到只係D門面野 感覺同佢好陌生
不過算 大家已經冇機會再見
學已放

臨走前大家都忙住幫對方既恤衫填上最真擘既祝福...大家一寫就寫一大篇,有D人甚至要俾埋個袖人寫...每個人既衫上面都幾乎俾唔同顏色既字填滿咁滯

相反我得背隻有字 前面冇 可能我個樣真係柒親人 冇人想對住我個樣寫字

有個疑似淫底既女同學係咁幫D男同學係個胸上面寫字,我個FD都係佢目標黎,我個FD仲要問條女"咁我又寫D字上你個胸到得唔得" 條女話"洗你呀?"真係好羨慕 咁多女圍
BTW每次係個淫底女同學身邊經過睇佢幫D仔寫字 第一句一定係靚仔開頭
學已放

快啲喊啦

起碼要乾兩個鐘

乾兩個鐘貴過出面洗
學已放

快啲喊啦

好撚凍

戴頸巾啦

冇溫暖牌

自己織

起碼要乾兩個鐘

乾兩個鐘貴過出面洗

上次高温乾30分鐘就ok

起碼要乾兩個鐘

乾兩個鐘貴過出面洗

我係咪比部機呃
整醉左我老死 有籍口一齊訓
岩岩偷摸左一下下面

留名跟進

冇下文 唔會有

送到埋口都唔識食

唔想比佢知我係同性戀 佢話過好討厭

佢醉咗
起身有咩唔點話佢強你

好襯青春留倩影

可以同床已經好滿足 最多伸下淫手咁

on9

但係未至於無工掛

個個都要為生活憂愁

我讀會計+ International Business未重驚

city?

小弟人在外地
不過下年有得exchange既話可能會揀香港

起碼要乾兩個鐘

乾兩個鐘貴過出面洗

我係咪比部機呃

我覺得係

留名跟進

冇下文 唔會有

送到埋口都唔識食

唔想比佢知我係同性戀 佢話過好討厭

佢醉咗
起身有咩唔點話佢強你

好襯青春留倩影

可以同床已經好滿足 最多伸下淫手咁

影閃卡

起碼要乾兩個鐘

乾兩個鐘貴過出面洗

我係咪比部機呃

我覺得係

唔開心
乾左八個字都係濕
乾左八個字都係濕

兩個鐘啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞