[Gay]齋戒出家的心事分享區(43)

1002 回覆
1 Like 1 Dislike

佢地一黎就問 點解你做野咁慢,又唔管理下啲時間
但係重點係根本多到點都做唔哂

解釋都唔會明 只想狗衝入房做晒D 野

係朝九晚十做野做到好攰 唉

加油呀 我下星期都唔會係度鳩回PO 了

到你追功課?定去拍拖?

食緊齋呀 MID TERM STARTS
BTW 好期待聽日見男神師兄

咩食齋

上星期日先分完手
依家食下齋復原下先

秒覆 好無?

秒覆 好無?

早抖
剪撚左個柒頭 個韓國呀嬸仲要堅持冇剪錯 蝦我傷殘 我好傷心呀

瞓醒咪又係要chur assignment

我明,我都曾經連續chur 36嗰鐘
然後屋企人仲比說話我聽

成日問做咩咁夜番/ 唔番屋企
心諗番得既我番佐黎訓啦

到你追功課?定去拍拖?

我既business ethics and social responsibility midterm肥肥地
好眼訓
剪撚左個柒頭 個韓國呀嬸仲要堅持冇剪錯 蝦我傷殘 我好傷心呀

人醜唔好怪髮型師

人醜唔好怪髮型師

人醜唔好怪髮型師

又好多人關心我
仲好多人想搞我

我都好想搞毛毛

人醜唔好怪髮型師

一出門口比我個老死笑撚到仆街 我嬲

人醜唔好怪髮型師

拎住把膠剪迫佢一齊柒
又好多人關心我
仲好多人想搞我

弟弟不累

人醜唔好怪髮型師

拎住把膠剪迫佢一齊柒

用柺杖督佢pat pat 就得

天呀 點解我要鐘意上呢個直男 天呀 我好想同佢表白再同佢名正言順大戰三百回合 天呀

大家準時番工番學啦

請番兩個鐘 casual 咁我都有十個鐘瞓

你仲唔瞓?
同男朋友仔點呀最近

收皮啦叫佢。
Day off 就瞓撚左成日唔理我

發脾氣呀豆豆?lol
唔怪得上黎傾計啦

未見你pm 我

再講又俾人批鬥

你pm 左咪唔講
唔知你地有無發現,HKG+無得睇post 但有得用黎收高登啲pm

成日問做咩咁夜番/ 唔番屋企
心諗番得既我番佐黎訓啦

到你追功課?定去拍拖?

我聽日都約左個 boy god 喎
肯同我做朋友,好幸福架姐

人醜唔好怪髮型師

拎住把膠剪迫佢一齊柒

天呀 點解我要鐘意上呢個直男 天呀 我好想同佢表白再同佢名正言順大戰三百回合 天呀

大家準時番工番學啦

咩係準時

人醜唔好怪髮型師

拎住把膠剪迫佢一齊柒

大家準時番工番學啦

咩係準時

你又遲呀?到左港澳碼頭
又好多人關心我
仲好多人想搞我

毛毛

你仲唔瞓?
同男朋友仔點呀最近

收皮啦叫佢。

發脾氣呀豆豆?lol
唔怪得上黎傾計啦

未見你pm 我

再講又俾人批鬥

你pm 左咪唔講
唔知你地有無發現,HKG+無得睇post 但有得用黎收高登啲pm

唔知你哋有無發現,lihk雖然唔會用黎睇post,但有得用黎收高登啲pm

你仲唔瞓?
同男朋友仔點呀最近

收皮啦叫佢。

發脾氣呀豆豆?lol
唔怪得上黎傾計啦

未見你pm 我

再講又俾人批鬥

你pm 左咪唔講

從不私交
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞