[Gay]齋戒出家的心事分享區(43)

1002 回覆
1 Like 1 Dislike
我唔想聽日喊,唔想番...

發生咩事?

唔捨得 想喊 唔想俾佢見到我個喊豬樣

男神:嘩你頭先見唔見到夜空喊個樣 好撚樣衰
冇u讀算唔算失敗嘅人生

唔算

絕對唔算

好迷茫呀

唔係專科既人好迷茫嫁
即係係專科都有D 人最後覺得唔岩而QUIT

有大學學位咪得 理得佢水唔水泡科

發生咩事?

小糖要咗夜空
冇u讀算唔算失敗嘅人生

唔算

自問自答做乜鳩

十卜

不了

發生咩事?

小糖要咗夜空

不了
咁快就681
冇u讀算唔算失敗嘅人生

唔算

絕對唔算

好迷茫呀

唔係專科既人好迷茫嫁

你想做廚你要個DEGREE 黎把撚呀???
冇u讀算唔算失敗嘅人生

唔算

絕對唔算

點解

讀大學真係無咩特別
我當初都係chur 爆自己入大學,入到之後覺得自己做緊廢青
冇u讀算唔算失敗嘅人生

唔算

絕對唔算

好迷茫呀

唔係專科既人好迷茫嫁

派到ou bba你入唔入
有錢就讀得我寧願簡asso搏升U
唔得再報topup
冇u讀算唔算失敗嘅人生

唔算

絕對唔算

好迷茫呀

唔係專科既人好迷茫嫁

唔得再報topup

top up咩黎

唔算

絕對唔算

好迷茫呀

唔係專科既人好迷茫嫁

你想做廚你要個DEGREE 黎把撚呀???

咁個啲另計
btw d mock唯一值得我高興係chem既mc全對
冇u讀算唔算失敗嘅人生

唔算

絕對唔算

點解

讀大學真係無咩特別

神科>垃圾科>冇u讀

唔算

絕對唔算

好迷茫呀

唔係專科既人好迷茫嫁

唔得再報topup

乜黎
btw d mock唯一值得我高興係chem既mc全對

小心D 計equilibrium =座4
冇u讀算唔算失敗嘅人生

唔算

絕對唔算

點解

讀大學真係無咩特別

過佐海就係神仙
WEEK 4 開始要日日摺到2300

唔算

絕對唔算

好迷茫呀

唔係專科既人好迷茫嫁

唔得再報topup

乜黎

個D 19 DEGREE 駁去外國大學既DEGREE 但淨得個個DEGREE 冇人會受
所以你就要讀埋個MASTER
呃錢野來
冇u讀算唔算失敗嘅人生

唔算

絕對唔算

點解

讀大學真係無咩特別

過佐海就係神仙

你嗰科
不過咁辛苦,人工係咪高啲?
據統計,本港已有超過三十萬人患上抑鬱症。
好多咩

絕對唔算

好迷茫呀

唔係專科既人好迷茫嫁

唔得再報topup

top up咩黎

海外院校係本地院校開設嘅海外課程
根本degree唔難有
不過我無
冇u讀算唔算失敗嘅人生

唔算

絕對唔算

點解

讀大學真係無咩特別

過佐海就係神仙

你嗰科
不過咁辛苦,人工係咪高啲?

係 入職29000UP 私院33000UP (兩個都未計ALLOWANCE)
但真係辛苦廿倍
番學時又要實習 實習又要俾人攞黎出氣 D PATIENT 有時又有屌柒你
好多咩

已經未計一大堆有但唔肯就醫既人
你再望望男女確診比例 然後向通識既角度思考下就會知咩事
好多咩

我冇通識角度嫁
我通識角度校內試都只係岩岩合格
佢比啲dse題目我地做我更加唔識做
好多咩

我冇通識角度嫁
我通識角度校內試都只係岩岩合格
佢比啲dse題目我地做我更加唔識做

個數字男性去睇精神科係低過女人好多既 但普通科男>女
咁可以推論出男人因為受社會所規範既男人形象而拒絕去求醫
因為怕被人話痴線
冇u讀算唔算失敗嘅人生

唔算

絕對唔算

好迷茫呀

下,讀咁多出黎又咪做我同事,master 喎,做錯野又咪俾我鬧同無限恥笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞