[UST南亞仔好波] 型啊!長沙灣南亞漢揮拳擊倒破壞連儂牆的藍絲

589 回覆
2627 Like 14 Dislike
立即停手,我而家嚴重警告你,唔好再襲擊

我而家係制止你再打人,請立即停手

我而家係公民拘捕你,因為你對我朋友施以實質傷害的襲擊
唔好覆佢等作on99
人地要返學堂啦 唔好再追擊佢啦
答未呀
粉紅背心果位呢?消失左係平衡時空?
大陸人常自卑心作崇下滋擾別人。還要強逼別人信奉極權共產黨。
你啲思想都幾撚恐怖
宜架全香港得返黃絲學生同藍絲廢老
打佢就一定係學生
讀屎片大?
你放過我啦,我又唔係讀法律既,邊有你地咁撚叻仔啊,上到庭見埋官咪真相大白囉,你地又要放人走啦,屯門反大媽游行班差佬幫人上的士就包庇罪犯,你地放人走就大義懍然,叻啦叻啦,至撚叻你地
一、撤銷反送中抗爭者控罪
二、成立獨立調查委員會追究警方濫權
三、實行真雙普選
四、撤回引渡條例修訂草案
五、撤回6.12暴動定義
六、要求永不實行「社會信用評分系統」
七、徹回「多功能監控系統」

———————————————
/////// 香 港 人 永 不 放 棄 \\\\\\\
!!!長期抗爭呀!!!
一齊黎 一齊走 齊上齊落
———————————————

請FOCUS返主線
睇內文 要FACT CHECK
勿分化 不割蓆 不被捕 不受傷
唔好推膠post
整圖做文宣 air drop 俾其他市民
簽聯署
出活動要保護自己
唔好做沙包

加油!!!!!!
光 復 香 港 。 時 代 革 命 。 香 港 建 國

真係答佢都曬尻氣
Block左佢算撚數
唔洗理條5毛啦
張超雄大軍
似係一巴車埋去
要用哂D鬼劃符文寫
一巴打暈佢
用拳頭既話條廢中應該死撚左
段片好多和理非
一早要啦
係呀 連登仔好難蠢過毅進仔架
唔識答咪返去問下大蛇點答囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞