[UST南亞仔好波] 型啊!長沙灣南亞漢揮拳擊倒破壞連儂牆的藍絲

589 回覆
2627 Like 14 Dislike
睇請楚人哋句嘢寫乜先啦
佢點錯都只係呀伯來咋!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cited from元朗千色四眼仔
[突發]星期六各區大部份巴士臨時取消前往北區運動場巴士站!?點撚算?
https://lih.kg/dhAsdS
真英雄
sorry,更正 應該係話香港落係呢班後生手上 唉
香港人仲未醒 成日以為自己頭頂笠住個光環 凡事關於政治嘅都一定係黑暗嘅 革命亦都係 連個阿伯都唔敢郁 你點對背後超級黑暗同強大嘅政權反抗 真係以為同佢講講道理就得?
咁點撚解唔係唔撚痴就無事呢
俾人打條廢老最後因刑毀被捕
https://www.hk01.com/article/350984
有時個仔教壞左都要打下手板先肯聽啦 政權發展錯左比教壞左嘅小朋友更嚴重呀
毅進仔就收皮啦
宜架牆壁擁有者係啲廢佬?
打人個動機先係重點呀
個淘大肥閪同埋南亞仔係分別為咩打人呀
返去讀多啲書再岀黎柒啦
在貼紙並無違反其他法律的情況下,政府只獲香港法例第132章 《公眾衞生及市政條例》 第104C條所賦予一般性的「將招貼及海報移走的權力」。然而,此法定權力只能由「主管當局」行使。根據《條例》第3(1)條,「主管當局」為《條例》附表3中指明的公職人員。就第104C條而言,第104E條將「主管當局」定為食物環境衛生署署長,而非警務處處長。警務人員並無享有上述「將招貼及海報移走的權力」。

屌你老母 唔只文盲仲係腦撚殘
我同你quote例
幅牆係公家 係食環管嘅
要搣就call食環嚟搣
警犬都冇撚權搣嘅
貼左上去嘅Memo紙係人地嘅財產
你有冇權去破壞損毀人地財產呀

答啦撚樣
南亞仔有無諗住o係各區掛banner呼籲同答謝護牆同鄉?
Connect多d愛港同鄉
最多幫襯買多兩隻芒果
可能毅進仔岩岩學識quote例
比啲機會佢練習啦
其實我都係路過姐,痴同撕都唔係好關我事。

社會撕裂唔得人驚,班𡃁仔既思想價值扭曲先可怕,藍絲打人同黃絲打人根本兩督都係屎,不過呢代後生揀左其中一督黎食,而唔係兩督都唔食,呢樣野先係最撚搞笑既地方
無讀過書既人又會知人讀果D係屎片囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞