中銀好似有啲怯!

541 回覆
2303 Like 28 Dislike
有fd做中銀話我知
佢老細問佢星期六得唔得閒
話中銀叫哂其他部門員工星期六落分行幫手
仲要話儘量要男同事 有機會要維持秩序
比唔到source 有冇巴打做中銀可以講多啲

去長洲分行 殺佢一個措手不及

老母都㩒左3萬轉落恆生

咁少唔好拎出黎講 3百萬就差唔多
銀行先會有啲肉痛
有fd做中銀話我知

長洲有咩事走唔到架
警犬就有警輪無限backup
港元活期儲蓄賬戶
於分行櫃檯提款或轉賬
每項交易港幣20元

問下駛唔駛手續費, 先決定拎唔拎囉
佢話要收, 咪問下點解要收, 咩嘢情況唔駛收,
大把嘢問, 慢慢問

發鈔行都咁驚青
個中銀死線post潛鬼左
有用個d post 冇人推
個中銀死線post潛鬼左
有用個d post 冇人推

我個日有d 事去問
將香港打造成大陸維權人士上訪天堂
https://lih.kg/1308177
想問突然間俾中銀凍結戶口應該點做 無緣無故話戶口有問題 糾纏左好耐先俾攞8000蚊 有問題又俾攞?但d錢係用黎應急 又俾人凍結 點算

肯定比人查緊啦

查乜 小弟窮撚 戶口最多得5位數字
其實唔好話驚唔驚,一間公司突然有一定數量嘅顧客棄用,正常都要諗方法應對,唔會白白比其他銀行搶客,市場佔有率對銀行係極之重要,只可以話成效一定有,不過冇你想像中咁大

點應對?群情洶湧
其實唔好話驚唔驚,一間公司突然有一定數量嘅顧客棄用,正常都要諗方法應對,唔會白白比其他銀行搶客,市場佔有率對銀行係極之重要,只可以話成效一定有,不過冇你想像中咁大

點應對?群情洶湧

咁要問佢哋Marketing
明明之前用返中銀櫃員機一次max可以㩒$20000
今日max只可以㩒$18400
要分兩次先㩒晒$20000岀黎

利申:中銀得番$1

係播 又係$18400
似乎有啲野
有fd做中銀話我知

長洲有咩事走唔到架

我想提款咋都犯法咩
發夢聽到呢幾日中銀atm加鈔比平時多
明明之前用返中銀櫃員機一次max可以㩒$20000
今日max只可以㩒$18400
要分兩次先㩒晒$20000岀黎

利申:中銀得番$1

我以前都係咁,次次都冇得2萬,一定18400,
有冇人解釋到

長洲有咩事走唔到架

我想提款咋都犯法咩

欲加之罪,你呼吸可能都可以話你犯法
記住一點前入去排隊
長洲有咩事走唔到架

我想提款咋都犯法咩

欲加之罪,你呼吸可能都可以話你犯法

呼吸-50分

今日連打兩次嚟叫我借錢

+1,好鬼煩,咪答左囉又打黎問
得張濕鳩credit card, 而且未用過, 今次用嚟賀一賀佢啦

信用卡可以點搞
嘩,我都叫我老豆落去拎錢先,唔係遲D比你班友拎曬
今日連打兩次嚟叫我借錢

屌記得早幾日有個post巴打問返佢中銀好唔掂咩 條友屌個巴打 笑撚到我

唔好意思, 阻住你打飛機
原post話中銀外判比其他公司做,所以唔關事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞