中銀好似有啲怯!

541 回覆
2303 Like 29 Dislike
要幾多%手續費?
中銀6月中已經驚緊,起我底可以睇睇
冇錢關佢咩事,d錢我嘅
五年前我提走晒個廿幾萬添啦
我係窮呀照提你吹咩
發夢,認真,其實做超合作運動仲好,個個都去開私人戶口,你拿錢可以用幾多時間?大家去開戶,雖然需時要等耐少少,個結果係開左戶你又有得用佢服務ma
我可能係我間分行唯一一個揸BNO, 廿幾歲人一次都去過大陸又會去遊行既人

但認真講,星期六好多老人家帶埋仔女去CS果邊搞戶口啲野,例如加簽名,如果想拖垮CS果邊,見到啲公公婆婆比佢地做先啦,佢地啲仔女得星期六放假得閒陪佢地去銀行架咋
跑入黎點醒你地,唔好做 D 只是自己感覺良好但對冇助反送中的行動。
有咩用. 佢ATM 無晒錢其實對佢無影響, 佢最多都係叫 Cash replenishment 公司 or 同事再放多D錢. 唔叫都無問題, 唔影響佢哋 liquidity.

利申: 做過多間大型銀行 automated channels
發夢夢見朋友做嗰間中資銀行要準備對策
防止類似行動
匯豐恆生要手續費
渣打唔洗 其他銀行唔消楚
就算中銀無晒錢都可以用其他銀行ATM卡去中銀ATM攞錢
要幾多%手續費?
匯豐恆生要手續費
渣打唔洗 其他銀行唔清楚
中銀個金
起我底,睇下我最新既主題有解釋
無錯,好多老人家都係星期六日d仔女先陪到來,說真的,超合作運動會好點
唔係班高層之前好串詞未驚過咩?
你試下話取消戶口,如果佢地話你個戶口唔取消得,你好人極有限
行 Jetco , 對客無收手續費, 不過 Card issuing bank 要向 ATM bank 俾 service fee,但其實係好少. 唔好諗住有咩影響
呢個真
溫馨提示,入錢時記得攞走啲memo 紙呀,萬字夾呀,如果唔係會整壞部機。
肯定比人查緊啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞