中銀好似有啲怯!

541 回覆
2304 Like 29 Dislike
點睇美屍做你副總
大家唔好唔記得69中銀個走馬燈個screen係寫咩
機無晒錢咪打去投訴
利申有朋友及親戚都做緊中銀 多個一個渠道知道中銀驚緊
同感
就算中銀戶口無晒錢都可以用其他銀行ATM卡去中銀ATM攞錢
有咩用. 佢ATM 無晒錢其實對佢無影響, 佢最多都係叫 Cash replenishment 公司 or 同事再放多D錢. 唔叫都無問題, 唔影響佢哋 liquidity.

利申: 做過多間大型銀行 automated channels
機無晒錢咪打去投訴
利申有朋友及親戚都做緊中銀 多過一個渠道知道中銀驚緊

屌成日打錯字
發夢:佢地唔係驚,講真每人可拿到幾多錢?之後佢定期加幾十滴d錢又返返來啦,同埋銀行3 6 9 12 先要多存款
有耐性咪等到9月先拎
轉94.1蚊入去
早兩日cut戶口 個大陸妹intern冇問點解cut
微信果篇文呢
我都收倒中銀coldcall
講到好似打劫佢咁
而家啲錢我架
如果你地係 cash out 中銀 account d 錢佢當然驚, 因為呢個係關乎佢 liquidity, 貸存比率...etc.

但如果係用佢 ATM cash out 其他銀行D錢, 我唔覺佢地驚囉. 因為根本唔影響佢 liquidity. 反而佢地會賺多左 interchange fee.
留兩萬蚊同佢玩, 果頭提完兩萬過隔入錢機入返兩萬, 燒下佢櫃台機d 錢
啱,我哋都係去做勢,畀老人家搞掂先
而且佢哋見咁多人可能都會㩒埋一份
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞