以前香港d youtuber真係高質好多

124 回覆
15 Like 68 Dislike
思覺老師no. 1
伍乞衣幾時上左神枱
樓主嗰堆除左eminleo其他基本上垃圾
睇馬車龍心思覺老師都好過佢地

不能同意更多 人黎諗住睇龍心leo思覺精華
個個係度話伍乞衣正
我仲以為樓主講思覺老師

bili bala bili bala~~
近排買撚咗隻planet coaster返嚟玩
諗住上youtube睇下人點玩啦
點知無意間俾我睇到呢個叫景三嘅youtuber玩planet coaster嘅片 覺得佢出片好撚有心機啲剪接配音都冇得頂
https://youtu.be/wjoFgqLm2tY
呢段最後嗰個位真係寫個服字
做得好撚有心機
利申 未玩呢隻game前未撚聽過有呢條友
都一條片都冇睇過佢 非打手

景三咪之前機王大雄? 好似減產左好多

係佢

好記得佢之前屌大j d垃圾片

好老實Youtuber來講 伍公子講野真係算有文有路

高登仔不願面對姐 佢打機英文又掂 又會對隻game做哂research 只不過柒撚左係叫人捐錢
唔知遲下達狗係twitch係捐款 班人會唔會一視同仁

傻閪仔,咁而家人地有冇搞捐款呀,九唔撚搭八咁,想搵野屌都搵啲人地有做啦,垃撚圾屌人都要教

我幾時有屌達哥呀傻閪 你對狗眼有問題? 我只不過問如果達哥眾籌 大家會點睇
近排買撚咗隻planet coaster返嚟玩
諗住上youtube睇下人點玩啦
點知無意間俾我睇到呢個叫景三嘅youtuber玩planet coaster嘅片 覺得佢出片好撚有心機啲剪接配音都冇得頂
https://youtu.be/wjoFgqLm2tY
呢段最後嗰個位真係寫個服字
做得好撚有心機
利申 未玩呢隻game前未撚聽過有呢條友
都一條片都冇睇過佢 非打手

景三咪之前機王大雄? 好似減產左好多

係佢

好記得佢之前屌大j d垃圾片

屌我買呢隻game之前真係未柒聽過
但啲片

高登仔不願面對姐 佢打機英文又掂 又會對隻game做哂research 只不過柒撚左係叫人捐錢
唔知遲下達係twitch係捐款 班人會唔會一視同仁

傻閪仔,咁而家人地有冇搞捐款呀,九唔撚搭八咁,想搵野屌都搵啲人地有做啦,垃撚圾屌人都要教

我幾時有屌達哥呀傻閪 你對狗眼有問題? 我只不過問如果達哥眾籌 大家會點睇

扮乜撚野呀柒頭

唔知遲下達狗係twitch係捐款 班人會唔會一視同仁
個人認為啦
Ming仔 Eminleo 伍公子 Bob叔
Auman 伯賴 HayHay(一時時啦)
大雄 依堆都高質既

而家個堆乜柒大J 笑波子 啊聲 真係垃圾到
特登搵過佢地D片 有個跑Online都拎黎拍
你呃views都唔洗咁啊
香港youtuber全部都係垃圾 又做作又懶係搞笑咁 收皮啦
唯一接受到都淨係當年嘅ruby 可以當j下學生妹 RUBY CLOSE!
Asha先係香港第一代youtuber
點解唔可以玩免費game
個人認為啦
大雄 依堆都高質既

伯賴算唔算香港?佢好似澳門人黎
都係垃圾
除左eminleo其他都低質

老師好撚正
對比返hayhay真係比較高質過依家所謂youtuber
咩大J、hins、kzee果班垃圾
仲有果個咩ricko
個人認為啦
大雄 依堆都高質既

伯賴算唔算香港?佢好似澳門人黎

佢係澳門人ar
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞