以前香港d youtuber真係高質好多

124 回覆
15 Like 68 Dislike
我仲以為樓主講思覺老師

如果思覺老師d片出遲幾年撞得正youtuber既時期會變成點
Heyhey都上神台 唔撚係真啊嘛

條柒頭聲又煩 又mk以為好撚型 屌那星
佢拍過d乜垃圾片 睇過都唔記得
香港有出過好既youtuber?
除左bob叔真係無一個係有心去做好youtube, 個個只係想賺錢
近排買撚咗隻planet coaster返嚟玩
諗住上youtube睇下人點玩啦
點知無意間俾我睇到呢個叫景三嘅youtuber玩planet coaster嘅片 覺得佢出片好撚有心機啲剪接配音都冇得頂
https://youtu.be/wjoFgqLm2tY
呢段最後嗰個位真係寫個服字
做得好撚有心機
利申 未玩呢隻game前未撚聽過有呢條友
都一條片都冇睇過佢 非打手
我屌你老母臭閪
伍乞衣同hayhay都已經叫以前 仲要上埋神枱

我都想咁講
有冇人記得鄭軒
第一代本地youtuber
https://youtu.be/TKMb0j_ZHZ4

個時返學日日唱呢首歌
近排買撚咗隻planet coaster返嚟玩
諗住上youtube睇下人點玩啦
點知無意間俾我睇到呢個叫景三嘅youtuber玩planet coaster嘅片 覺得佢出片好撚有心機啲剪接配音都冇得頂
https://youtu.be/wjoFgqLm2tY
呢段最後嗰個位真係寫個服字
做得好撚有心機
利申 未玩呢隻game前未撚聽過有呢條友
都一條片都冇睇過佢 非打手

景三咪之前機王大雄? 好似減產左好多
笑波子d片好撚好笑
又靚仔 男神
巴士阿叔
記得細個個時睇伍公子 leo ming仔 heyhey個堆都好高質
每個都有自己特色
唔同而家個個都拍打機片
笑波子仲要玩埋d免費game

屌你啦頂盡咪5年前,咩撚野細個個時?
eminleo同伍公子真係好高汁
而家有大J

好老實Youtuber來講 伍公子講野真係算有文有路

高登仔不願面對姐 佢打機英文又掂 又會對隻game做哂research 只不過柒撚左係叫人捐錢
唔知遲下達狗係twitch係捐款 班人會唔會一視同仁
記得細個個時睇伍公子 leo ming仔 heyhey個堆都好高質
每個都有自己特色
唔同而家個個都拍打機片
笑波子仲要玩埋d免費game

完全agree
可惜宜家佢地全部退隱哂
以前睇佢地 樂趣真係大好多
九唔搭八系列

高登仔不願面對姐 佢打機英文又掂 又會對隻game做哂research 只不過柒撚左係叫人捐錢

眾籌根本無問題 佢只係將Twitch個Donate形式轉去Youtube同實在化
大把外國Youtuber咁做 比人屌只係香港人唔抵得人地有人捐
老實講 伍公子雖然無讀過大學 但起碼有邏輯 思路清晰講野有文有路 啲人除左屌佢乞衣之外仲有咩可以屌佢?所以咪掉低句「xxx都可以上神枱」呢啲無Point無討論價值既說話囉

傻閪仔,咁而家人地有冇搞捐款呀,九唔撚搭八咁,想搵野屌都搵啲人地有做啦,垃撚圾屌人想要教

傻閪仔,咁而家人地有冇搞捐款呀,九唔撚搭八咁,想搵野屌都搵啲人地有做啦,垃撚圾屌人都要教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞