以前香港d youtuber真係高質好多

124 回覆
15 Like 68 Dislike
仲以為係講龍心馬車思覺老師果

呢個先係真正以前嘅 youtuber

量角阿伯
思覺sensei先係元祖youtuber
Leo

旺角阿伯
吓?
細細個?樓主00後小學雞?
伍乞衣都算,乜撚嘢heyhey 都叫高質?
連登真係多小學雞

樓主個陣未出世
上面講嗰啲全部都係垃圾
好睇唔起香港啲youtuber
除咗uncle bob
另外之前睇到下面條片,幾好
https://www.youtube.com/watch?v=1gfaDD6xWXs

我都有睇開
唔講佢有時d片點
睇得出佢有心,佢d motion graphic ,拍攝方式,剪片方法都有好好研究

好過果d小學雞是但拍d野冇創意求其cut同加d音效同字就話好有心?
收皮la

淨講呢條片 佢都進步左好多
記得第一代有個呀叔拍片扮介紹新iPhone
笑到
幾多年前 咩叫細細個嗰陣時

個時仲係小六呀嗎

00後
樓主中幾?
Asha算唔算高質?
十年前左右都有份俾高登仔屌
上面講嗰啲全部都係垃圾
好睇唔起香港啲youtuber
除咗uncle bob
另外之前睇到下面條片,幾好
https://www.youtube.com/watch?v=1gfaDD6xWXs

我都有睇開
唔講佢有時d片點
睇得出佢有心,佢d motion graphic ,拍攝方式,剪片方法都有好好研究

好過果d小學雞是但拍d野冇創意求其cut同加d音效同字就話好有心?
收皮la

淨講呢條片 佢都進步左好多

點解我覺得佢啲發音好有問題

Symbolism 點解佢讀 symbol 嘅音 而唔係sym ball li sm

仲有好多發音都奇奇怪怪
不過佢講嘅文法同文化 電影 我就覺得好好睇
Cooking gay hey 都上神枱!?
又黎
乜乜乜都上到神枱、乜乜乜都有人吹捧
可唔可以比啲高質少少既回覆

你講完依句都仲有好多講
由得佢地啦,自己唔鍾意就以為全世界唔鍾意
幾唔鍾意都好,以前果啲都一定高質過依加,以前係因為想拍而,依加係因為想做youtuber而拍
現今香港所有youtuber全部都係垃撚圾
伍公子個拍法幾貼近外國啲youtuber 特別pewdiepie
佢打機剪精華啲片唔錯

小心啊 陣間又會俾人話上神枱
然後一個理由都無
淨係識eminleo ming仔 hayhay 同熊仔頭
就咁講伍公子子 leo ming仔咪算 係要加埋heyhey
伍公子
Heyhey都上神台 唔撚係真啊嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞