新垣結衣(48)等到有天我變成大人了 還可以約會嗎

1002 回覆
136 Like 5 Dislike

見到篇大陸網媒寫嘅文
話結衣臉大胸小
其實佢塊面好大咩

結衣都大面,咁大面點算
不過結衣個人高,望落去個人會橫啲

大面塊面好大咩其實

其實結衣都幾大面
不過點都大過唔大面

HKU百佳
下個post名用water啦
有無人改左個字幕做water!!!!

好似有巴打cap左圖

個個好似係water……

寶庫好似內嵌
改唔到,改圖就改到

之前有巴打話有非內嵌版本
叫佢改完 cap出黎咪得
好悶
結衣返咗工
屋企得翻我同隻狗

明明屋企一個人都冇
你扮乜
去佐玩佐陣個APP

上面巴打講佐大體,補充下細節

有記錄單一恆星最大星系系統
其中3粒類地星最有機有生命體
7粒星泊得幾埋,可以肉眼睇到鄰居星球地表(ULTRA 9UP MODE)
D行星自轉公轉同期化,即係同月球一樣,呢種星出現生命都幾有趣下

主要都係個星系排列有趣,搵到呢個證明同種類可以有多,同過去exoplnt有分別

最後我已經準備好比人fuck me thats so far; i am ready guys

~230萬億英里距離

咩叫自轉公轉同期化

即係自轉period=公轉period
無乜人試下獨佔先
去佐玩佐陣個APP

7粒星泊得幾埋,可以肉眼睇到鄰居星球地表(ULTRA 9UP MODE)
D行星自轉公轉同期化,即係同月球一樣,呢種星出現生命都幾有趣下

主要都係個星系排列有趣,搵到呢個證明同種類可以有多,同過去exoplnt有分別

最後我已經準備好比人fuck me thats so far; i am ready guys

~230萬億英里距離

咩app

應該係NASA個app

可以睇下個新exoplanet
無乜人試下獨佔先

Sorry巴打
半分鐘都冇就斷左你
無乜人試下獨佔先

無圖學咩人獨佔
一入嚟即刻拉到最底 仲以為入錯post
無乜人試下獨佔先

Sorry巴打
半分鐘都冇就斷左你

你係lunch時間獨佔會唔會太大諗頭
無乜人試下獨佔先

Sorry巴打
半分鐘都冇就斷左你

食飯上黎MON POST是常識吧
無乜人試下獨佔先

Sorry巴打
半分鐘都冇就斷左你

食飯上黎MON POST是常識吧

去佐玩佐陣個APP

~230萬億英里距離

咩叫自轉公轉同期化

好有型喎 好似啲動畫咁真係望上天望到對面星球

見到篇大陸網媒寫嘅文
話結衣臉大胸小
其實佢塊面好大咩

結衣都大面,咁大面點算

大面塊面好大咩其實

結衣就係結衣

其實結衣好大隻

見到篇大陸網媒寫嘅文
話結衣臉大胸小
其實佢塊面好大咩

結衣都大面,咁大面點算

大面塊面好大咩其實

結衣就係結衣

其實結衣好大隻

打星出身
去佐玩佐陣個APP

~230萬億英里距離

咩叫自轉公轉同期化

好有型喎 好似啲動畫咁真係望上天望到對面星球

其實同月亮太陽咁囉

見到篇大陸網媒寫嘅文
話結衣臉大胸小
其實佢塊面好大咩

結衣都大面,咁大面點算

大面塊面好大咩其實

結衣就係結衣

其實結衣好大隻

打星出身

其實係邊套劇
食完晏留名

結衣都大面,咁大面點算

大面塊面好大咩其實

結衣就係結衣

其實結衣好大隻

打星出身

其實係邊套劇

涉谷15
去佐玩佐陣個APP

~230萬億英里距離

咩叫自轉公轉同期化

prof ZARD咪講左好似月球咁
月球永遠得一面向住地球,所以有好多陰謀論話月球背面有野

笑咗
睇到飛翔第九集,真係好正
可能因為自己都叫做新聞工作者,所以有啲位都幾感觸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞