新垣結衣(48)等到有天我變成大人了 還可以約會嗎

1002 回覆
136 Like 5 Dislike
今晚留時間比NASA睇LIVE,唔MON呢度先

係今晚咩原來

係今晚咩原來

YEH BRO

留名睇, 有興趣
其實有無咩source係話
1岡田真係對結衣有FEEL
2岡田為左佢入演藝圈

第2我之前睇完今日子之後屎忽痕係地鐵search岡田 見到佢係為左結衣而做演員
但之後好似改左

1同2都係無source的, 特別係第2

根本係大家FF
佢綜藝講喜歡GAKKI應該係搞氣氛

你有冇睇佢上節目係點講 佢係咁傻笑架

但係如果假中意就好難chok到耳仔紅

笑到停唔到

西宮JJ表示京都除佐寺廟都係寺廟

不要再說了

上次去京都到藝妓

第2我之前睇完今日子之後屎忽痕係地鐵search岡田 見到佢係為左結衣而做演員
但之後好似改左

根本係大家FF

根本係大家FF

係毒撚嘅愛呀

係今晚咩原來

YEH BRO

留名睇, 有興趣

live link
https://www.nasa.gov/nasalive

條舊link info刪佐但link name透露佐D野...

有咩睇

根本係大家FF

係毒撚嘅愛呀

威力好大 直頭似係劇入面d對白
天野雪輝會唔會就係負皮友?

無啦啦回D唔關事既野但平時無係度講野<<mon住POST
我Block左佢<<應該唔係好人

=旗木卡卡西

係今晚咩原來

YEH BRO

留名睇, 有興趣

live link

條舊link info刪佐但link name透露佐D野...

感激
btw 屌你nasa 仲用flash
唇上之歌好好睇

咁多套電影入面真係算唔錯

原本因結衣而睇,但真係幾好,結唔結衣冇所謂了

佢本身識唔識彈琴?
我個朋友話佢係即時學

結衣真係做咩都有天份

花水木學英文 今次特訓打乒乓球
結衣好似話想學彈結他 識彈少少話咩想了解音樂之類 又話作曲 琴就唔知識唔識

之前唔識,為左唇上特登買琴再苦練三個月

係今晚咩原來

YEH BRO

留名睇, 有興趣

live link

感激
btw 屌你nasa 仲用flash

有咩睇

根本係大家FF

係毒撚嘅愛呀

其實係講緊今日子(好似係 )
唇上之歌好好睇

佢本身識唔識彈琴?
我個朋友話佢係即時學

結衣真係做咩都有天份

結衣好似話想學彈結他 識彈少少話咩想了解音樂之類 又話作曲 琴就唔知識唔識

巴打咁有heart
見咁多人鍾意唇上,好感動
唇上之歌好好睇

佢本身識唔識彈琴?
我個朋友話佢係即時學

結衣真係做咩都有天份

巴打咁有heart

我講緊結衣呀

佢本身識唔識彈琴?
我個朋友話佢係即時學

結衣真係做咩都有天份

巴打咁有heart

我講緊結衣呀

係毒撚嘅愛呀

其實係講緊今日子(好似係 )

做完功課追廿幾頁
睇黎係時候訓覺,各位早抖
7 earth size

Prof ZARD 佢係咪話發現左個恒星
文科JJ唔識呢啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞