[兩口子] 台灣租車租邊間?

84 回覆
0 Like 0 Dislike
如果有得揀款
Focus 1.0定1.5 7x好?

1.5。馬力好d. 唔好貪平果少少。 focus性價比最高

NT3660 vs NT4260

Focus 1.0 / Focus 1.5 7x

租72個鐘既價錢

巴打。你計錯數。focus1.0雖然原價係2500。但佢唔係1.5/1.6cc 係做唔到最新果個優惠。focus1.6就得。但1.6係最廢。turbo都無

你啱
其實佢係報咗1.5/1.6 $2500個價位俾我

係咪唔洗諗租1.5 7x?

自己決定囉。 想有少少駕駛感覺。你租72小時 7x要1800一日 1.5/1.6果堆就1220
如果有得揀款
Focus 1.0定1.5 7x好?

1.5。馬力好d. 唔好貪平果少少。 focus性價比最高

Focus 1.0 / Focus 1.5 7x

租72個鐘既價錢

巴打。你計錯數。focus1.0雖然原價係2500。但佢唔係1.5/1.6cc 係做唔到最新果個優惠。focus1.6就得。但1.6係最廢。turbo都無

你啱
其實佢係報咗1.5/1.6 $2500個價位俾我

係咪唔洗諗租1.5 7x?

自己決定囉。 想有少少駕駛感覺。你租72小時 7x要1800一日 1.5/1.6果堆就1220

NT1800-280=NT1420/日, 我都係租7x, 都係爭少少
係邊租?

我次次租iws 用優惠,佢都隨機俾部車我(每次都係lavina)

有次俾中架focus 我渣到出水

今次諗住直接指名要focus

車內既配置冇得輸

不過唔知租格上定iws 好

問過iws, 依家focus 得返1.0
咁focus 1.5 7x 係咪都可以享用到twd1800優惠?
咁focus 1.5 7x 係咪都可以享用到twd1800優惠?

係邊租?

我次次租iws 用優惠,佢都隨機俾部車我(每次都係lavina)

車內既配置冇得輸

台南, 我Email confirm左係7x
係邊租?

車內既配置冇得輸

我都係下月去台南。26號。諗住租中租萬事得3
係邊租?

車內既配置冇得輸

點解中租?
點解Mazda 3?

利申:唔識車
係邊租?

車內既配置冇得輸

4月頭去高雄,中租 租左Mazda3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞