[兩口子] 台灣租車租邊間?

84 回覆
0 Like 0 Dislike
入油泊車又要錢
如果平時冇渣車,去到嗰邊左右呔,又唔熟路,一個唔小心hi花左架車又要賠錢

台灣都渣唔起,香港更加唔洗渣
Nissan Livina都係$2500/日個價位
依款係咪SUV?
好似好抵

Livina即係Note差唔多級數,但大架少少,
IWS如果有promo的話1200/日左右,
Livina/Yaris都係呢個級數,
IWS台中就多數Yaris、桃園好多時都係Livina

佢宜家做緊1500/日
我等佢下個月出4月
同價位有Livina/Fit/Yaris/Vios
你會點揀?

其實你係揀級別,
因為去到都係比同級你,
唔係揀邊隻車種就有邊隻車
上面4部都係1.5/1.6級別

可以指定既。指定咪本身個價7折

平就得
咁寧願唔指定
識揸一定唔會包車
自由自在
之前有朋友係小馬租過馬3揭背版,三個字無得輸
入油泊車又要錢
如果平時冇渣車,去到嗰邊左右呔,又唔熟路,一個唔小心hi花左架車又要賠錢

台灣都渣唔起,香港更加唔洗渣

平時無揸開車,去揸左呔先無問題,
平時香港揸開車,去到轉左呔先大件事

香港冇渣開
整花部車會有保險賠

唯一一次同第一次租車租SUV 好正
不過第一日就喺停車場Hi花

三部都係IWS租,1.5/1.6級別,
兩次都係比Livina,
有一次係比Yaris,仲要係全新Yaris,行得400幾km,入面乜都未拆

細車渣得快會唔會飄?
110對我黎講都好快
開過80老婆已經依嘩鬼叫

我都會跟人行幾多自己行幾多

Btw: 發夢果陣趁老婆恰著左揸到上150, 架車開始飄 , 點知佢醒左
租開艾維士
對上一次係台中準備返台北 係紅綠燈俾人撞屎忽
好彩撞我條友係斯文人 如果唔係就麻煩了
另外租車保險通常都1-2萬台幣墊底 仲要賠維修導致無法營運費
因為對方唔岩 我一毫都唔洗賠
建議幾間都email問下
佢email回覆果陣會比好多藉口黎比折你

問左
大約NT5100-5600/3日

問左
大約NT5100-5600/3日

IWS成日有promotion,睇下用唔用得著
佢個網同facebook有寫

等緊佢出4月promo
NT1500/日
1500個價應該還可以?
啱啱問咗avis報價 NT$7150/5日
有冇巴打喺台灣租過Avis

六日五夜?

5日意思120小時定96小時

5日意思120小時定96小時

Group C (Ford Fiesta或同級)
直航租車

您用車時間為:
3日 72小時
使用車型:經濟型轎車
使用方案:台鐵高鐵 專案
三天4125元
AG+巴打 高登既自駕post 都成日見到你

自駕旅保係咪仍然推薦MSIG

另外IWS 有樣唔好係同級車款優惠係冇得指定車

好想揸1.5既focus.點知俾左lavina 我
AG+巴打 高登既自駕post 都成日見到你

自駕旅保係咪仍然推薦MSIG

另外IWS 有樣唔好係同級車款優惠係冇得指定車

好想揸1.5既focus.點知俾左lavina 我

有冇link?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞