[兩口子] 台灣租車租邊間?

84 回覆
0 Like 0 Dislike
兩口子由台南去墾丁來回
台灣太多租車公司五花八門
都係打算租最平既車就得

想由台南高鐵開始>台南機場還車
有冇好提議?
兩口子由台南去墾丁來回
都係打算租最平既車就得

有冇好提議?

你幾時去,我有車係台灣,你有興趣我可以租俾你,你直接放機場得,因為我遲d都要返台灣,到時可以直接機場拿車
兩口子由台南去墾丁來回
都係打算租最平既車就得

有冇好提議?

你幾時去,我有車係台灣,你有興趣我可以租俾你,你直接放機場得,因為我遲d都要返台灣,到時可以直接機場拿車

27/4 台北入
28/4 到台南
1/5 台南走
格上租過三四次

艾維士租過兩次,好多高登推薦,我都係由格上轉會

仲有間和運最貴唔講

格上以前有hsbc卡有75折,講緊幾年前。依家好似冇左

艾維士就有折,所以我推介呢間

問過職員話車都係三年內既車 (佢講我信)

冇惡意,樓上巴打可以咁租車俾朋友? 萬一有意外,保險點計
同埋可以租車還車地點唔同。你同佢夾就得
格上租過三四次

仲有間和運最貴唔講

艾維士
格上租過三四次

仲有間和運最貴唔講

艾維士

3日 7折
要NT$5,250
格上租過三四次

仲有間和運最貴唔講

艾維士

3日 7折
要NT$5,250

仆街你想咩價

d 車真係好是正

本身我係香港好少揸車,買唔起

去到揸車感覺好爽

高度推薦ford focus1.5

呢個價配呢架車冇得頂

不過艾維士定期有優惠,留意下
格上租過三四次

仲有間和運最貴唔講

艾維士

3日 7折
要NT$5,250

仆街你想咩價

d 車真係好是正

本身我係香港好少揸車,買唔起

去到揸車感覺好爽

高度推薦ford focus1.5

呢個價配呢架車冇得頂

不過艾維士定期有優惠,留意下

因為之前歐洲自動波都係二百幾
感覺好似好貴
台灣租車呢個價好正常
租過和運 服務好好 又係去墾丁
上次箱艾維士focus 8x
超正 行左6千km 超新

本身打算租86同mx5
但focus都無失望
艾維士應該下個月會出四月既promo
$1500/日
咁就正啦
Nissan Livina都係$2500/日個價位
依款係咪SUV?
好似好抵
搭單問
依家book三月頭係咪唔會有平㗎啦
一路都未firm行程所以未book
依款係咪SUV?
好似好抵

Livina即係Note差唔多級數,但大架少少,
IWS如果有promo的話1200/日左右,
Livina/Yaris都係呢個級數,
IWS台中就多數Yaris、桃園好多時都係Livina

佢宜家做緊1500/日
我等佢下個月出4月
同價位有Livina/Fit/Yaris/Vios
你會點揀?
艾維士應該下個月會出四月既promo
$1500/日
咁就正啦

Focus都係1800一天
依款係咪SUV?
好似好抵

佢宜家做緊1500/日
我等佢下個月出4月
你會點揀?

Fit->livina -Yaris -vios
依款係咪SUV?
好似好抵

佢宜家做緊1500/日
我等佢下個月出4月
你會點揀?

其實你係揀級別,
因為去到都係比同級你,
唔係揀邊隻車種就有邊隻車
上面4部都係1.5/1.6級別

可以指定既。指定咪本身個價7折
格上租過三四次

仲有間和運最貴唔講

艾維士

3日 7折
要NT$5,250

租車除非有人夾,如果唔係條數唔襟計
你不如計下包車+的士幾錢
入油泊車又要錢
如果平時冇渣車,去到嗰邊左右呔,又唔熟路,一個唔小心hi花左架車又要賠錢
格上租過三四次

仲有間和運最貴唔講

艾維士

3日 7折
要NT$5,250

租車除非有人夾,如果唔係條數唔襟計
你不如計下包車+的士幾錢

租車平過包車既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞