香港邊度有呢隻腸粉食?

424 回覆
121 Like 15 Dislike

食過最好食 沒有之一

咁撚咸又濕

個d得滷水汁來,唔咸,好食到癲

食過最好食 沒有之一

巴打呢個似樣,邊度食?

我鄉下,已成絕響,老細賺夠唔做
好好食同超香

btw 太子都有

太子邊到?

啱啱去左試 好似個味有d唔同 唔係樓主個隻味

有冇地址

um...界限街個邊...佢係果汁店黎但有整腸粉 而家試緊佢對面個間汕尾腸粉..個樣似 但等緊未知味道似唔似

呢隻似啦,不過唔夠新鮮,好過冇,請問邊度有

太子呀 樓上有地址
加蛋加肉

有冇地址

um...界限街個邊...佢係果汁店黎但有整腸粉 而家試緊佢對面個間汕尾腸粉..個樣似 但等緊未知味道似唔似

太子呀 樓上有地址

界限街果張圖?

有冇地址

太子呀 樓上有地址

界限街果張圖?

係呀 無錯
太安樓娥姐
但覺得個汁好普通,唔夠濃,唔推介

正wo呢個,下次試

屯門永留芳
即刻去食
口感一樣,但個汁唔同,都幾大碟
冇得加蛋加菜

原來永留芳仲係度,以前番學都有時會去食個面,仲未執
富泰邊度有可唔可以講下

你地食開咁貴既,我果邊食3個半咋,蛋加肉

大埔果間其實幾ok

成日食 個老板都幾好人

叫咩?
富泰邊度有可唔可以講下

門口右邊,之係麵包鋪對面
雞蛋腸粉就15蚊,加埋肉碎就17
富泰邊度有可唔可以講下

富泰嗰間幾點開?
兩年前喺銀記食過 到而家都好掛住
富泰邊度有可唔可以講下

富泰嗰間幾點開?

朝早唔知賣未
次次都係Lunch時間買
賣意粉意大利飯個間啊 間野好似乜都有D咁
富泰邊度有可唔可以講下

富泰嗰間幾點開?

朝早唔知賣未
次次都係Lunch時間買
賣意粉意大利飯個間啊 間野好似乜都有D咁

Thx 巴打,聽日去試試

屯門永留芳
即刻去食
口感一樣,但個汁唔同,都幾大碟
冇得加蛋加菜

原來永留芳仲係度,以前番學都有時會去食個面,仲未執

見到就想落去食返碟
北上必食
返大陸就係為左佢。
果d話大陸野、下欄野、賣相難睇既一定未食過新鮮出爐既,根本就屌打街市茶樓既腸粉。
好多野都係因先入為主,所以走寶

見到有人話係下欄野,真係好膚淺
硬係覺得用木筷子食特別正
屌,好多年無食過
超級想食
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞