連啲大陸佬都心水清過大多數香港人

1001 回覆
4355 Like 23 Dislike
之前連登有人貼過條片出嚟,有啲人仲話諗多咗...
有咩方法令更多人更多癈老知道?
邊境癈除,更多娼妓入侵?
樓市大跌?
睇完好撚想死 點解要對香港人淨係反送中都已經搵命博 想像唔到一樣又一樣推行會點樣
😓
未到2047已經用得
其實港珠澳大橋同大灣區呢兩樣野個意圖真係好明顯 就係想將你香港的兩制特色減到最少 融入大陸 意圖好明顯架啦 搞港珠澳橋個時 已經大感不秒 唉
台仔需要加緊同美國買裝, 靜係坦克唔夠
我唔會搬上去
無論如何都留到最後一秒
佢果套係講緊唔洗2047啦 提早拆q你香港關口已經收檔 同埋佢講既都算係一個事實 真係仲有好多港豬特別係40歲打上果班賣港奶共為cap水 不用其極 會同你講好q鐘意中國共產黨 但班撚樣唔諗下當初又偷渡假給婚黎香港又保險狗專才又黎讀書又呢又路 咁鳩中意大陸就返上去住啦 黎香港做咩鳩 住得又貴又細 又多黃絲革命份子 返上去地方大官仲大 完全符合你班大媽大叔當香港只係搖錢樹既人
仆街 硬件已經完成 只需軟件升級 屌那星!
真係後悔
知得太遲失去咗好多機會

D港豬好難推得爆呢d大型基建,背後好多利益
逃犯反得咁勁係影響埋d商人
起之前已經不停講被規劃
最終只有「香港獨立亅呢一個選項
唐生英 2009已經開始講咩 一小時生活圈 其實一路發展緊

2008年12月,時任香港發展局局長林鄭月娥,分別在廣州出席「第二屆大珠三角城鎮群規劃與管理論壇」,與內地和澳門特別行政區的高級官員就優質城市的規劃事宜交換意見;[11]及在「大珠三角區域規劃研討會」上提出透過粵港澳三地的緊密合作,大家共同展望建設一個優勢互補、享有優質生活、以及具有核心競爭力的大城市群。[12]

https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/粵港澳大灣區
可唔可以轉返正體字
起義啦
夠鐘醒啦! 香港人
係咁推大陸人落黎就係咁用
屌你老母大陸佬
係, 都有成半年前
唔可以再輸
我地失去太多啦
再喺咁真。送中
好多人無諗到咁遠(包括我
要推俾多啲人知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞