[仆街啦]香港3年內引進「信用評分系統」

1229 回覆
3685 Like 17 Dislike
完全係打開缺口,溫水煮蛙
痂撚線,一定要推到比全香港既人都知
文宣全面進場
好撚on9
雖然今朝淋病都係回避緊好多問題,但無疑200萬人裡面一定有好多已收貨(或者累了)既市民。
日後既抗爭動員同輿論能力將會有困難
我地係繼續爭取原本既訴求之外(撒回,查黑警etc)
係咪要開闢新戰線?
社會信用制度,相信係到都唔駛多解釋(睇過咁多大陸新聞,武術狂人,black mirror)
可見如果政府推到既話以後所有抗爭可以話係玩撚完!
所以我地唔應該坐以待斃,唔好等佢話修定先反,要由依一刻就推比大眾知要佢聲明唔會推先係上策!

集思廣益一下:
1)要令到大眾認為香港政府好快會推(睇第個post 3年內會推)
2)大陸推行緊既情況
3)自發播black mirror個一集比屋企廢老睇
4)文宣統戰 不論港豬藍絲廢老 同佢講唔可以再去日本吃喝玩樂/再去屯公會搞到你一身蟻 總知敵人既敵人就係同一戰線

最終目標係要淋病講社會信用制度唔會推行/英年早逝
醉駕都係50
輕過網上抵毀人
一直都係甘煮緊。。由一帶一路開始
真係好撚痴線
不接受任何妥協

集中立即實行雙真普選

持久戰我們必敗
連登都有p牌制度,政府點解唔可以冇信用評分制
bayarea.gov.hk 果份d 內容唔同
林鄭仲有三年
信用體系又係三年
送中唔徹回
拉左D人又死都唔放
都可以諗到個未來劇本

未來劇本 :
現在
不斷分化 同埋激連仔上街
再揾黑警拉晒班搞事勇武先

未來半年 - 年半
派糖 搞民生 幫建制保住區議會同立法會
修例自動失效,林鄭民望回升
勇武重判 嚇班淺黃 淺藍 和理非

年半 - 兩年半
保住左議席後,可以重提方案
再加埋社用體系 一齊搞
又激百萬人出黎上街 但已經無補於事
可以用改良版831頂住你 再強制通過法例

三年
林鄭用到爛晒 可以壽終正寢
假普選 揾個表面中立 內裏紅底既特首人選上任
香港順利加入大灣區大家庭
雜種幾時死
行得正企得正怕乜
推啊!真大穫
自推留言
唔會冇反應
個反應就係自殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞