[仆街啦]香港3年內引進「信用評分系統」

1229 回覆
3685 Like 17 Dislike
以我認知(都好耐之前)
佢最勁既地方 係不受硬件所限 用百零蚊濛住玩sexcam 既電腦鏡頭 都可以極準確辨認到身份
原理好似去用左deep learning 好估算鄰近既pixel 從而攞到清𥇦既影像去做人面辨識
事實係真係好撚勁既技術 差在用左係大陸監控到咁解
一國兩制賦予香港市民遊行 示威既權利,佢憑乜撚可以扣?
玩單機驚佢撚知
老實講
仲大鑊過送中
屌佢老尾真係痴撚線
Cls

啱啱發現仲有呢單
唔知old news咗未

//政府今年初就《中環核心區電子道路收費先導計劃》與區議會溝通,
令電子道路收費計劃再被關注,到底這項措施執行上有何問題呢?

#電子道路收費 #autotoll #RFID #自動車牌識別 #GPS全球衛星定位 #智慧出行 #運輸署 #短距離微波通訊技術 #智慧城市 #中環 #smartcity//
https://www.facebook.com/1421534724766368/posts/2274030916183407?sfns=mo
呢條條例真係好撚惡 一定要反 
Nosedive
買定RFID套, 密封住張証
續定BNO, 開定海外銀行戶口, 走定資, 增持外幣儲係海外銀行,
買定實物資產(勞, 金),
唉, 都步向中年, 移咩鬼民
推呀!大家多啲推呢個po,等多啲人知發生緊咩事
依家唔推,唔通等到落實先推?
Push
不如直接宣布取消特別行政區啦
屌你老母
而家仲有人以為行得正企得正就唔關佢事
呢個思維 大大鑊
Push
痴撚線
真係當你唔係人咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞