董建華傳話:曾俊華倘當選不獲任命

138 回覆
2 Like 35 Dislike
淋病連政綱都冇

坐定笠六食硬個位點會同你急

150應該實夠
但而家係要谷到過600提名
如果入閘得嗰300票
689同反雜聯盟,選舉前就要著草搵其他國家政治庇護。

誠哥都唔提名人
點都有啲有錢佬被迫提名林鄭
到投票果時就走票
林鄭唔夠700都怕流選啦

4-500提名應該走唔甩
近年咩事

中國講野咁大膽

摸透香港人個底 , 知道冇料到咪大膽囉
咁選乜鳩啫 你直接揀個算啦
陳雲:又來破壞一國兩制,給多一些條件予美國,檢討《香港關係法》,對付香港。北京任命選出的特首,是形式上的任命而已。北京不任命的話,香港是無法啟動重選的。董建華是政協副主席,屬於中國領導層,這樣說是曲解《基本法》,也是代表中國公然干預香港內政。
all in 曾俊華
點解連登仔講到自己有得投咁
劇本:呀爺表面放料出黎話唔俾薯片做,暗地裡就叫選委投佢,結果薯片順利贏到做特首。香港人以為自己贏左一仗,終於做到一件呀爺唔鐘意既事

我又唔係好信咁要面既淋病肯做醜人

林鄭果種奸,剛愎自用,目中無人絕對唔會係扮出黎
咁撚多大中華閪人反對曾俊華當選,我越來越相信曾俊華同上屆唐英年一樣,係本地商界打算割據香港而推出來,所以踩到中共條神經,中共最憎土皇帝,仲要唔係自己友做

中資全面取代港資...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞