董建華傳話:曾俊華倘當選不獲任命

138 回覆
2 Like 35 Dislike
就 all in 薯片睇你流定堅!

用咩all
你有票? 定係你識用別天神控制佢地

叫班泛民啫
直接任命算啦屌你老母
劇本:呀爺表面放料出黎話唔俾薯片做,暗地裡就叫選委投佢,結果薯片順利贏到做特首。香港人以為自己贏左一仗,終於做到一件呀爺唔鐘意既事

我又唔係好信咁要面既淋病做醜人

你用呢個字已經好撚有問題
你老闆叫你做 有得唔肯架咩

淋病我信有人叫佢選特首,但肯定唔會選特首係為左玩暗推薯片囉
而家蚛聯辦老矇董689王光亞一致撐淋病,如果真係為左暗撐薯片洗話中央欽點,中欽唔任命其他人? 到時薯片/胡官/孽瘤當選又有任命,佢地成班唔通行出黎話係一個局特登咁做咩

好心你地就唔好咁撚多幻想啦 中央果班友根本個思維方式就好撚直接 乜都要聽哂佢話 洗玩咁多花神咩
咁討厭曾俊華點解佢可以做咁耐財爺
想睇憲制危機,想國際間出醜,希望曾俊華選到
嗰陣梁振英都處於劣勢,大陸成日擺明車馬支持唐唐
肖建華單嘢,有留心睇,其實有提過一樣嘢叫反習聯盟。

我唔想俾人殺全家
但亦會因為唔想死全家,就叫人不如姦我老母老婆細妹

我唔想俾人殺全家
但亦會因為唔想死全家,就叫人不如姦我老母老婆細妹
依家國務院批任命係唔係under維尼control
我真心想睇下如果有人贏咗但又唔任命會點
應該犯左法,留明睇老廉跟進

個個出聲 當22條 流嫁
為測試說話真偽

就名正言順推到曾俊華當選

點推?你有票咩?

白瘟錄由689推上去,唔覺得會做野

張德江話乜乜乜
王光亞話乜乜乜
董建華話乜乜乜

一鳩樣都係“消息傳”
當事人完全無出過嚟證實,告條撚呀

而家就係針對班選委玩緊另類白色恐佈

但法律或者雜種要追究就推得一乾二淨話唔關佢哋事
就 all in 薯片睇你流定堅!

用咩all
你有票? 定係你識用別天神控制佢地

叫班泛民啫

用咩叫?
為測試說話真偽

就名正言順推到曾俊華當選

Exact7ly

你講到咁大我就支持泛民all in薯片食下花生啦
支那種就係見香港班順民一路都冇問題先愈來愈大聲

推唔推薯片上都係其次

宜家最重要係比美國知道

到時取消左香港關係法 班仆街離地撚同既得利益者先知死
咁選乜撚,想邊個做直接委任啦
講到咁姐係唔洗選
點揀都好最後唔任命就得 收住個尾門
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞