董建華傳話:曾俊華倘當選不獲任命

138 回覆
2 Like 35 Dislike
睇得出肛派今次勢在必得

諗深一層, 如果肛派連香港都失埋, 佢真係可以摺得
咁撚多大中華閪人反對曾俊華當選,我越來越相信曾俊華同上屆唐英年一樣,係本地商界打算割據香港而推出來,所以踩到中共條神經,中共最憎土皇帝,仲要唔係自己友做
即係曾俊華做硬啦

要問老蕭
哇咁就真係要推薯片啦
之前仲一個二個話咩中共冇想邊個當選
由得佢哋競爭
痴撚線

唔任命又係林鄭做

放棄唔玩又係林鄭做

咁做咩唔試下全力推 John Tsang 呢?
劇本:呀爺表面放料出黎話唔俾薯片做,暗地裡就叫選委投佢,結果薯片順利贏到做特首。香港人以為自己贏左一仗,終於做到一件呀爺唔鐘意既事
劇本:呀爺表面放料出黎話唔俾薯片做,暗地裡就叫選委投佢,結果薯片順利贏到做特首。香港人以為自己贏左一仗,終於做到一件呀爺唔鐘意既事

我又唔係好信咁要面既淋病肯做醜人

有錢比佢要佢乜都肯啦

老公同個仔都係北京...
痴線,已經唔係香港人一人一票,俾你個on9小圈子選完都唔俾任命,咁不如直接唔好選啦

曾俊華點都好過林鄭

林鄭

有錢比佢要佢乜都肯啦

薯片攻綱有立23條+依831搞政改
似係支那想引泛民endorse 薯片
立23條+政改最大阻力都係泛民
如果吸納到泛民支持個2樣野就可以過到
我都幾想睇下中央點樣唔任命,無論係孽瘤/薯片/胡官

選委敢忤逆中央旨意?

有錢比佢要佢乜都肯啦

老公同個仔都係北京...

強國狗都唔住啦 除左俾人要脅我諗唔到咩原因會將屋企人係外國搬到強國住...
當選但係又唔任命

咁不如唔好選啦,直接搵個人上去做得啦
呢排真係好多動作幫薯片佬拉泛民票

呀爺會肯梗沒面?以後點出黎見人?
咁不如就推到曾選到,就知道老董係唔係9up
做乜成撚日都有班人出黎傳話?
撚知你真定假?
個個都假傳聖旨,以為自己係邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞