5毛 遠阪凜#3020 手持至少6個連登帳號,請admin跟進

740 回覆
313 Like 11 Dislike
講唔過呀賴落玩野到玩下囉將軍澳天晉
洗乜賴姐,入返去答我依個comment
(公投)請admin 永久封鎖 會員#50328玄學大師詹惟中(9)
https://lih.kg/ppvoCRXent la
click 入去咪知囉,唔好避呀
cls, 我係果到提出問題,點解依度講呀
我咪算好囉,俾埋條link 俾你直接去到comment 到,仲避?

不過唔緊要,我照post 係依到
又嚟?成個google 都係證據
算啦 898啦你柒到入地心啦將軍澳天晉
哈哈回避問題回避到唔敢覆我呀898啦
你依家真係去屌左右手啦大英帝.......
你真係乖㗎姐,你俾我撚到咁仲衝出嚟柒
笠水狗,柒到入地心啦你,睇下回應相隔時間就睇到啦
想呀,不過都唔想再答我啦right因為你唔識答呀柒頭笠水狗,幫詹狗奶春袋嘅狗
唉呀,笠水狗,仲兜
答咗我先啦柒頭皮
你問過我d乜呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞