5毛 遠阪凜#3020 手持至少6個連登帳號,請admin跟進

741 回覆
314 Like 11 Dislike
點解?你果個同我果個未必一樣㗎喎
咁所以你點知我講果個嘅「佢」係邊個呢?
之後就係,我所知嘅「佢」同你所知我所知嘅「佢」未必一樣架喎,咁你做出咗句「你都知你似佢」係乜意思呢?根本我地之間所講嘅「佢」就未必一樣㗎喎
所以究竟你知乜春呢?
下,似係我撚到你仆街掛,我都未話你深潛啦on9
隔成十粒鐘先講野,仲要唔敢覆我,你柒到深潛幾耐呀
其實你夠疆就覆我啦洗撚專登唔覆我拖耐d 時間令到我收唔到notification 覆唔到你,然後自high 話我深潛呀
乖啦小學雞,夠疆就覆我啦玩依d 野無用㗎
我都未話你係狗你話我係狗?嬲9呀?定話中咗你係某人分身呀,係拗嘅就係依度拗

(公投)請admin 永久封鎖 會員#50328玄學大師詹惟中(9)
https://lih.kg/2008625
我就有曬證據嘅,你呢?

夠疆就覆我,成個懦夫咁
Cls 你咪又係跟尾狗追住我碌撚嚟含
仲要柒咗都唔死心,好撚on9呀
仲要你係專登針對我,係得大英帝國先會咁做,因為得我先同佢有咁深恩怨幫我含啦跟尾狗
證據俾你睇到無用,俾連仔睇先判斷,你告鳩我玩分身都可以去搵連仔,唔阻你
仲有呀覆我呀屌你,柒到靠依d 手段自high
可以呀,隨便,唔阻你,你證明到就得
你係分身,我證明到,我有證據,咪send 去連仔到囉,
我公開討論係要同其餘身受其害嘅人睇下大家同唔同意我嘅講法,佢地同意嘅,咪幫手send email ban 鳩你玩分身囉

你有證據都可以post 出嚟討論㗎隨便呀,攞出證據呀,討論囉,唔好玩小學雞做懦夫呀
我早就post 咗出嚟啦,成個都有,詹狗個post 都有證據,扮睇唔到呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞