5毛 遠阪凜#3020 手持至少6個連登帳號,請admin跟進

741 回覆
314 Like 11 Dislike
我等緊你出證據呀,好過你一幅圖都無呀,你9upper咋
可以呀,隨便
明眼人會知邊個係玩分身,我相信連登巴絲嘅眼光同分析力
證據呀,得個講字?
圖呢
邊到呀?
依度答咗你,我有嘅係證據,你呢

(公投)請admin 永久封鎖 會員#50328玄學大師詹惟中(9)
https://lih.kg/ftdGiT
cls, 我link 都有,你乜柒都無,好撚on9呀
咁講不如就好似證據係成個連登到呀,你自己搵啦傻鳩咁,一d specific 嘅point 同comment 都無,分析都無,連仔點幫你呀
依個係我指證你嘅證據請問論點係邊
依條link 直接去到silencio 個comment 到㗎喎係講緊你喎話你點解會知大英帝國被banned 唯一原因,不嬲依樣野都係當事人先知,受害者估到

你post 一個證明你係玩分身嘅證據同論點,然後話依個係你指證我玩分身嘅證據同論點?乜料呀,你係咪無click 過入去依條link 到呀係咪唔識share comment 呀真心柒喎你

admin ban user 主要係因為洗版,解密,分身,當你一個否定解密,無提及過分身,只道出洗版依個原因,仲唔係?
anyway 依個討論係俾其他user 睇,我知道好多人都認為大英帝國係五毛
會員正負皮系統
你玩野呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞