[7月想比人踩] 艾梅洛閣下II世事件簿-魔眼蒐集列車Grace note-

639 回覆
26 Like 6 Dislike
咁我記錯集數
但肯定係官方放non credit上去
召唔成大帝可能係好事...恨鐵不成鋼
咁佢本來魔術能力係真的廢
肯尼斯唔死 佢邊有機會上位

做乜鬼羅馬尼亞千年樹果條友係度但獅子劫無死?
Fate/Apocrypha同呢套唔同世界線
今集拍得都幾差
啲戰鬥畫面就本來都無乜期待
但係faker個登場成個路人咁
D節奏好差
一個片段同下一個片段無咩連接
同意
希望呢兩集介紹完出場人物之後會好翻啲
睇小說絕望感差好遠
點解就咁都召到英靈?
唔係聖杯先召到咩?
慢慢睇,之後有解
法政科條女好可疑
轉介萎伯上車+自己上埋車+約埋個降靈術師上車
+應該有key開箱拎布+知四戰d野(知萎伯既大帝有路)
再而特登召大帝手下黎玩野(做開法政, 例如利用咩規則灰色地帶)
想利用萎伯搞事, 例如偷某d魔眼/阻止咩d魔眼交易, 再嫁禍俾萎伯
法政科條女好可疑
轉介萎伯上車+自己上埋車+約埋個降靈術師上車
+應該有key開箱拎布+知四戰d野(知萎伯既大帝有路)
再而特登召大帝手下黎玩野(做開法政, 例如利用咩規則灰色地帶)
想利用萎伯搞事, 例如偷某d魔眼/阻止咩d魔眼交易, 再嫁禍俾萎伯

橙字其實以二世水平好多人偷到
藍字基本上有心人都知
你個估計都好合理,不過呢套嘢好講whydunit,所以重點唔係邊個做係做嚟做乜
fap 同 fsn兩條世界線,分歧點係因為第三次聖杯戰爭發生d野而分咗兩條世界線,所以fap嘅人係fsn都會出現但就冇好似fap參加過聖杯戰爭 好似係
08 gif
呢套野唔駛諗推理,
因為有魔術呢樣外掛係度,
用正常方式無得估
而且魔術師世界太複雜
講動機真係個個都有
講理由,魔術師9成都係痴線佬
無咩可能估到佢地諗咩
乖乖地享受2世解迷就算
入主線反而啲野崩哂
節奏作畫都係
有幾多套唔係頭幾集好,中後就出事
睇化曬
其實除左打鬥場面之外,我覺得算係幾好?
定係我唔識野
萎伯戰力太廢, 下下俾人食住, 仲要靠威嚇黎搏對手退場
唔夠能力打反擊, 要靠人幫手or對手同情, 結果係d緊張感唔夠
1係就再演繹得廢d, 多d命懸1線、危在旦夕咁, 可以+重下d危機感
你講嘅主線都有,之前原創得一集又唔可以play big影響主線
王妃再勁嘅 佢個資質應該隨時玩到去封印指定
可以啊, 繼續變勁=禿頭..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞