[A/I][Gen4] Pokemon Go (29) 咁就三週年......

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
冇 不過係咪未出色違 應該遲吓都翻炒
得23lv打完隻王返黎都唔勁得1900cp
即係要升完30等佢復刻再打
即係得街邊怪要30lv以上先有得固定lv?boss戰唔使?
boss戰咪固定左20lv
你幾lv打boss cp都係一樣
Vip卷派到幾時
田園伊貝幾時完
7日research 中咗田園伊貝
呢期7日任一定係花伊貝架啦
田野調查獎勵開20粒精靈球俾我jm9
我想要粒合眾石呀屌佢老母
真係嬲
上個星期第一次就中
由佢啦遲早好似神奧石咁多到你唔要
合眾石要進果7款得1款有用, 唔似神奧石好多寵都有用
拎到一粒進水晶燈火靈先算
https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/d9gm2t/ban_on_xiaomi/
https://www.reddit.com/r/TheSilphRoad/comments/d8k3s9/30_days_ban_on_redmi_5_xiamoi/
支那屌米成日搞埋啲乜撚嘢"米粉節"
N記就幫班用屌米機玩Go嘅柒姑碌搞場狗肉節
用支那屌米機玩Go呀嗱
抵啦

啲multi 狗最鍾意攞幾部屌米雙開
邊到可以搵到一萬公里朋友交換精靈
又要同步交換,我上線佢都未必上線啦
想加朋友日朋友

你知唔知換寵一定要喺附近

1萬公里要點做到

1. 搵件外國朋友黎香港換佢喺當地捉既pkm
2. 你飛去外國同佢換你hk捉既pkm

3. 外國fd送禮既7k蛋你孵出黎之後搵人交換

如果隻蛋要有1萬k距離
你個外國fd起碼都要係美洲
歐洲都唔係個個國家距離夠一萬k
神奧石我打極都唔出
你有冇同晒frd同隊長打 佢兩樣都會出
都係呢排回鍋,未搞清楚換寵係點,完全明白哂,謝謝巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞