[A/I][Gen4] Pokemon Go (29) 咁就三週年......

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
一隻alola閃都無
得番d大叔大嬸玩
妖精系終於有佢嘅所屬一技啦
裝甲超夢係咪廢咗好多base stats差好遠
完全無攻擊力
真係宣傳用途既花瓶
收藏用
唔明咩叫ex-raid
同埋點先有得打
田野調查難度同獎勵掛唔掛勾?
佢個任要連續曲球+great 5次
獎勵係一隻野生小精靈
我猶豫左好耐del唔del左佢
其實你想咩做咩任會有咩寵 大把網都有
岩岩先知
Thx 巴打
冇,轉10stop可以出1菠蘿/5銀菠蘿
不過晃斑唔會有野生,任務限定
有一部分GYM的右上角有個tag叫VIP團體戰道館(英文叫EX-RAID GYM)
每隔7-8日 系統會係呢D道館之中抽一D舉辦EX-RAID
而被抽中的EX-RAID GYM會派黑飛比係過去7日內在該道館完成團體戰的玩家
但名額有限 如果人數超額(通常都超)就會根據道館徽章(金銀銅)同埋7日內參加團體戰的次數去派黑飛
黑飛已指定時間地點 到時去打就得 唔會就你得唔得閒
其實係你知唔知守緊座塔果6個ac可以遠距離餵莓
就算無飛人 你一條友都多數拆唔到
求加好友
4740 8243 9584
呢個Post係咪真係咁多文盲?

上圖歡迎有爬過頭Post嘅各位有需要時攞去用
如果附近有超夢夢 但係我朋友趕唔切去打
我用部舊電話login佢個ac去打 係咪會比人封帳號?
你朋友個AC要冒住隨住被Ban嘅風險

上水多閃呀喂

第一場

二連發
https://twitter.com/Miiverse_sam/status/1150345952558845952
【冇料扮四條系列】不用分那麼細, 大家都係四腳火系
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞