[A/I][Gen4] Pokemon Go (29) 咁就三週年......

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
邊度有巢 tg嗰個搵唔到有巢穴表
raid有
https://www.pokemongoplushk.com

我想問下有無人係呢間shop買過pokémon go plus??
佢話改機會自動轉補給站同自動捉精靈,唔洗撳制
其實pokémon go plus多唔多人用?定係大部分人都仲係對住部手機捉?
三神犬都係唔中閃
你要買ac又想自動捉 其實你為咩而玩
我淨係想要齊款比卡超咋喎,況且而家都有好心人話trade俾我
至於隻plus都係方便我番工出街做野時唔方便望手機自動捉,CP高個啲都係用番手機捉㗎啦
唔係問下都要被批判掛?
之後都唔會係度問野
呢度好多On9
成班見人中閃就瘋狂負皮
笑撚死 成班公屋狗心理唔平衡
拿ching話人on9還on9 唔好屈人地住公屋啦
拿ching話人on9還on9 唔好屈人地住公屋啦
你望下佢個Usernsme
支那賤蛆一毛畜牲喺呢個Post度噴屎你仲喺度Quote佢?
我對事唔對人 佢講得岩我咪認同 理撚得佢邊個講
係啊 我支那狗添啊

洗唔洗打啲殘體字證明自己支那黃種豬添?
On99咁負皮飽佢
cls 估唔到game po都可以block一件
cls 新手唔識
點解打個道館打完出黎佢係會多左血
座塔得兩隻
我連續打左六七次都係咁
唔係越補越少架咩
定係有成百個人mon住座塔?
座塔得兩隻
首先守緊塔果兩條友可以遠距離餵金莓
附近等緊上塔既都可以餵莓
唔喺附近但等緊上塔既飛狗都可以餵莓
你一條友想拆塔係接近唔可能
岩岩係有幾個人打 都唔夠啲人快
但可以比人打緊果陣補血真係幾膠
打緊果陣唔補得血既
咁香港有邊座塔可以坐超過1分鐘?
其他國家你可能可以solo拆塔無人理
香港既話 除非座塔d人坐夠8個鐘等收幣 唔係既話你就算啦
回爐一問
想知邊個auto catch device係最好?
有追post同睇review, brooks, gotcha同plus(改裝)
利伸:iphone xs
重新入坑send咗fd request俾部分巴打
請問特殊調查捉迷你龍解唔解到捉龍系既任?
有無巴打有多隻圓陸鯊交換?
諗住用2016保底大法
已加
8744 1661 7458
6604 0380 1048
求add
same idea

id: 4629 6594 0328 / 7202 8597 5571
又要Post呢幅圖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞