19出車保

107 回覆
1 Like 6 Dislike
6161一定出到
但一定過10k同loading極高

6161 ?

泰加唔做

無理由喎
幾個frd都出到
高危車?

我都未話佢知咩款 一講19就唔做

吾好意思,上述投保資格,暫不考慮承保
6161一定出到

6161 ?

泰加唔做

無理由喎
幾個frd都出到
高危車?

高危司機
6161一定出到

6161 ?

泰加唔做

無理由喎
幾個frd都出到
高危車?

高危司機

正解
我睇既全部房車
敢問一句樓主做盛行可以19就養歐洲車

同屋企人做金融

咁你都撈得幾霉買架四皮既歐洲車
如果21/22歲 出唔出到honda ek eg?
敢問一句樓主做盛行可以19就養歐洲車

同屋企人做金融

咁你都撈得幾霉買架四皮既歐洲車

我自己偷雞買嘟 新仔買咁貴做咩 而且屋企本身有車
泰加勁撚貴。。之前問一問d高危車,2雞幾,我最後7000出到
泰加勁撚貴。。之前問一問d高危車,2雞幾,我最後7000出到

但佢夠公廁
4萬蚊嘅歐洲車,我驚你揸兩個月就大把野整。
分分鐘維修費都貴過4萬

你真係要好識車先可以買呢D車.
一係你要識同D問題生存.
一係你要識保養同自己執下.
下下去車房命都無

我之前個架賣個時都十幾個暗病, 唔想害人放俾車房, 佢再搵多兩三個.

不過佢地就算搵到都無再壓價, 見怪不怪咁.

搵HKMI先查一查都沒用?

歐洲車好撚柒多功能,呢d功能係靠好撚柒多sensor去support
Sensor無得整,一燒就要成舊換,一舊火牛咁size既sensor幾千蚊,你成車都係
好少一次過壞,通常一個個慢慢燒慢慢壞,你都唔知幾時止蝕劏左佢好

仲有令人痛哭流涕既冷氣

咁其實係咪唔應該出 但真係好喜歡歐洲車

我建議你出部日本車玩下先
歐洲車要買最好簡少過5年車齡嘅

因為而家睇緊既都係十年up既歐洲車,係咪都肯定有排執?

同budget下不如諗下新年份d o既日本車

濕尻Jazz同corolla又係幾萬
同價位買到Alfa,2B1A
我見二手3.2 Phaeton個價位係同天幕Facelift Jazz一樣

FF過後你就會明白果個伏係有幾大..
借串一問
有冇人知27歲P牌有冇公司受保1983年老爺車
6161一定出到

6161 ?

泰加唔做

無理由喎
幾個frd都出到
高危車?

吾你老母
屌你一睇就知樓主係充大頭鬼毛都未生齊嘅mk
搭單一問 唔夠歲重有邊間受
想出部1.4scirocco

1.4四門golf都未必受 何況兩門樹蛙
6161一定出到

6161 ?

泰加唔做

無理由喎
幾個frd都出到
高危車?

吾你老母

傻的嗎 唔係我打 我copy 放上嚟

話你on 9 驚你嬲
6161一定出到

6161 ?

泰加唔做

無理由喎
幾個frd都出到
高危車?

吾你老母

無知好可怕
不如你買新車啦 應該有得諗

泰加唔做

無理由喎
幾個frd都出到
高危車?

吾你老母

無知好可怕

你唔講又唔撚貼埋張圖
撚知係個agent覆

問野仲咁撚臭串

屌佢老母19歲個腦就裝屎
上黎問野之前完全唔撚google下 爬下文
都算 仲要咁撚串柒柒
依家邊個無知?
我撚知你copy呀
不嬲舊登連登都會屌柒5p字
就算copy蝗國新聞上黎都會轉晒繁體字先
你懂不懂規矩?

無理由喎
幾個frd都出到
高危車?

吾你老母

無知好可怕

你唔講又唔撚貼埋張圖
撚知係個agent覆

問野仲咁撚臭串

都算 仲要咁撚串柒柒
依家邊個無知?
我撚知你copy呀
你懂不懂規矩?

我仲未屌柒佢人手filter呀屌佢老母
返5p啦
連登就係呢啲冚家剷搞到咁撚低質

泰加唔做

無理由喎
幾個frd都出到
高危車?

吾你老母

無知好可怕

你唔講又唔撚貼埋張圖
撚知係個agent覆

問野仲咁撚臭串

你屌我同老母就得 我講一句就唔得
雙重標準

認真幫忙既巴絲打每個我都有禮

而且你唔知係邊個覆 咪唔好人身攻擊人 睇清楚
真係樓主博屌5P字 你咪插爆佢

偏題,感謝其他巴絲

吾你老母

無知好可怕

你唔講又唔撚貼埋張圖
撚知係個agent覆

問野仲咁撚臭串

都算 仲要咁撚串柒柒
依家邊個無知?
我撚知你copy呀
你懂不懂規矩?

我仲未屌柒佢人手filter呀屌佢老母
返5p啦
連登就係呢啲冚家剷搞到咁撚低質

6161 ?

泰加唔做

無理由喎
幾個frd都出到
高危車?

吾你老母

話你on 9 驚你嬲

我個frd係去佢官網報價果到打晒資料
留電話email等佢覆
你可以試下

泰加唔做

無理由喎
幾個frd都出到
高危車?

吾你老母

話你on 9 驚你嬲

留電話email等佢覆
你可以試下

p.s. 佢都係19歲p牌

泰加唔做

無理由喎
幾個frd都出到
高危車?

吾你老母

話你on 9 驚你嬲

留電話email等佢覆
你可以試下

感謝巴打!會試下!謝謝你
21 p 出車保, 報價10k , 但墊底費洗唔洗即該比埋?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞