19出車保

107 回覆
1 Like 6 Dislike
敢問一句樓主做盛行可以19就養歐洲車

同屋企人做金融
4萬蚊嘅歐洲車,我驚你揸兩個月就大把野整。
分分鐘維修費都貴過4萬

我唔知預幾多先夠 我覺得自己新仔無謂出咁貴
而且又唔受
分分鐘維修費都貴過4萬

你真係要好識車先可以買呢D車.
一係你要識同D問題生存.
一係你要識保養同自己執下.
下下去車房命都無

我之前個架賣個時都十幾個暗病, 唔想害人放俾車房, 佢再搵多兩三個.

不過佢地就算搵到都無再壓價, 見怪不怪咁.
分分鐘維修費都貴過4萬

下下去車房命都無

我之前個架賣個時都十幾個暗病, 唔想害人放俾車房, 佢再搵多兩三個.

我都係搵朋友轉介沒咩暗病既。
不過依家出唔到保險都沒得再討論
買架日本車操下先啦

其實好多公司一見19就BAM

唔係見19就唔做,係仲要睇埋車款。最理想係用corolla 同 Echo依D細車操車但有幾多人接受到

我好多一講19就話唔接。。。

你試下唔好講年齡先
買架日本車操下先啦

其實好多公司一見19就BAM

唔係見19就唔做,係仲要睇埋車款。最理想係用corolla 同 Echo依D細車操車但有幾多人接受到

我好多一講19就話唔接。。。

你試下唔好講年齡先

治標唔治本
快而保
hkaa
打去問下,我2間都出過

打哂兩間都做唔到。。。已經第7間拒絕我

有朋友保誠 可以一問
Telegram @chung730

搵唔到 可以加我嗎?
https://telegram.me/TomcruiseMother_LIHKG

保誠更加出唔到 你唔夠25基本上唔洗諗出到
我都已經放棄 沒一間願意出。。。
分分鐘維修費都貴過4萬

下下去車房命都無

一定有, 只係你唔知啫, 或者你個FD都唔知.
墊底費一定高到仆街 有買=無買
快而保
hkaa
打去問下,我2間都出過

打哂兩間都做唔到。。。已經第7間拒絕我

有朋友保誠 可以一問
Telegram @chung730

搵唔到 可以加我嗎?
https://telegram.me/TomcruiseMother_LIHKG

保誠更加出唔到 你唔夠25基本上唔洗諗出到

保誠個財險已經蚊型,車保個盤直情係細菌型。你收個19歲嘅,容乜易一條友就打爆個盤

我P牌果時加加埋埋9萬墊底
分分鐘維修費都貴過4萬

下下去車房命都無

一定有, 只係你唔知啫, 或者你個FD都唔知.

都係既 不過太喜歡歐洲車

我P牌果時加加埋埋9萬墊底

我都沒所謂

有買先出到車
6161一定出到
但一定過10k同loading極高

有買先出到車

當年20歲自己出第一架Jazz...2手買返黎7雞、保險剩第3保都萬1、好過去搶
6161一定出到

6161 ?

有買先出到車

當年20歲自己出第一架Jazz...2手買返黎7雞、保險剩第3保都萬1、好過去搶

其實而家保險有我目標車價3成
6161一定出到

6161 ?

泰加唔做
6161一定出到

6161 ?

泰加唔做

真係唔怕死,問吓新咖哩保險。不過真係買張insurance certificate 。有咩事佢會千方百計踢你單
6161一定出到

6161 ?

泰加唔做

真係唔怕死,問吓新咖哩保險。不過真係買張insurance certificate 。有咩事佢會千方百計踢你單

真係得?
我上google search 過官網都沒

有買先出到車

萬一蚊好多咩?賠支燈柱都未夠....唔好講你掂到人添呀

而理賠數據係......21歲以下嘅司機係好撚閪鳩柒危險的

特別係21歲以下有1-2exp的
6161一定出到

6161 ?

泰加唔做

真係得?

有呀!印度母公司有
6161一定出到

6161 ?

泰加唔做

真係得?

有呀!印度母公司有

我上咗去 完全搵唔到點報價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞