我們會代替妳走下走 澄清

331 回覆
664 Like 11 Dislike
終於講野喇
有人狂負皮你
我同意你講話一有少少資料就會即刻出去找人救人, 唔會有太多時間fact check, 但依家係星期三有一單墮樓新聞, 然後樓主今日走出黎話係一個手足以死明志, 咁樣依家花時間去fact check有咩唔啱呢? 唔通由得件事唔清唔楚就當事主就係以死明志? 咁樣我唔覺得係對得住死者或其他手足
第四個戰友了.....
https://lih.kg/1285477
希望唔係佢家人其實同建制有千絲萬縷既關係所以想掩埋單野,息事寧人。
若係咁,若真的是死者的朋友而又有真憑實據的,一定要挺身而出,完成死者既遺願。死者揀得呢條路,付出左世上最大既代價-生命,絕對唔會係想件事掩埋,而係希望世人知道,知情,幫到佢完成心願。
好感動 終於有人明
又出左一篇
係高登出post
Source來自連登 已del post
唔係話唔信

但經過上次吐血巴打單野
有人走出黎話識佢家人、家人覺得咁死好無面、所以唔公開,又有自稱護士走出黎話係真,所有野都講到似層層咁...

所以我真係好需要好需要證據
我想問下死者家屬唔想死者遺言被公開,咁我地又可唔可以搞追悼會?
源頭咪就係樓主個原post, 未confirm到已經傳晒出FB 各大page, 而原post我唔知點解admin要del
係阿
我都想知 推上熱門啦
求 fact check
高登出post quotes 連登 del左既野
唔應該信
唔該樓主你叫人地del post
你識家屬架
我無野講
樓主
叫出post既人del post
你同佢講
係死者家屬叫你del post
件事係點,有人玩膠消費大家定係真
而家傳到周圍都係,連fb都見到
快澄清
講好咗一個都不能少
快啲啦
你係站務台都識出3個post叫admin del
下面仲有可能係家屬或親友既人話死者家屬話唔想公開 佢地咁樣幫手推 叫連仔del post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞