我們會代替妳走下走 澄清

331 回覆
664 Like 11 Dislike
對唔住, 我出頭先個post前未睇新聞, 我向4位致歉
得個連登名會唔會認得大家啊 定想白色恐怖時玩自爆
呢個年紀返過幾份工都肯定會有幾個不同圈子既朋友

識唔識唔影響fact check既可信程度下話?
對唔住, 我出頭先個post前未睇新聞, 我向你致歉
我都係覆完先見到你留言 語氣太衝撞 講返唔好意思
點都好 多啲關心身邊有發夢既朋友 防止再發生
林鄭..
麻煩你。。
如果你覺得有人唔應該拎死者來做人血饅頭嚟消費反送中一事,我尊重。

但希望你都唔好拎住因爲要求證事實嘅真偽嚟不段逼人覆你fact check,一日未覆,一個二個就喺度陰謀論。

好明依家發生緊白色恐怖嘅問題,
但唔該唔好自己製造呢啲恐怖先。
係, 對唔住, 我出頭先個post前未睇新聞, 我向4位致歉
無心之失,不用道歉。
我們明白你失去朋友的傷痛,
你都要支持住😭🙏🏻
無嘢需要道歉
立場已經fact check 謝謝
Ok 清楚曬 大家當上咗一堂點處理呢d事
不過好希望唔好再用得上...
自殺可以促使分化。
https://lih.kg/1285952
天盛區議員陳思靜話死士係邪教
https://lih.kg/devtbS

加油呀各位
我今日下午有係唔知邊個page 見過D相
(d相係 寫notebook 有眼罩 有白板 個幾張)
我仲有cm 佢 係齊心的時候
我無野講 香港人加油!! 我地一定得!

你地呢班小朋友 。。。 唔好咁。。。
請頂下去可以嗎?? 你地已經好勁丫啦~
全世界都幫緊你地丫~ 比D時間大家
我地一齊行落去好嗎??
好撚igable
開始麻木
生命黎丫~ 麻你個頭!
positive thinking please!!!
停啦屌
立場出左新聞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞