泰晤士報: 勇敢的香港示威者 令西方世界蒙羞

237 回覆
1657 Like 3 Dislike
真係on99
13億人被洗腦,你俾支那人發言佢地都只會讚美支共手法,到頭都係loop住 “國家要發展人民就應該有一定嘅犧牲” 呢個point,你俾佢個美國加拿大香港passport佢都會讚美支共

利申:發夢去exchange見過班支那人,淨係留係果度一年嘅全撚部都被洗腦到所有言論一定支持支共
係 J可以打 但打完要記得仲未完

我無嘢講
唔好再讚我地射到就冇
最重要係中共在林奠呢一次故意長傳,放水俾小英,令台灣人訓醒咗,重回正軌!
我無野講 我唔解鎖 我搵律師 唔好凶我 我投訴你
好彩有蕭生咋屌
正想講
同埋佢唔知立法會入面啲graffitti 寫咗乜
中共班國民
How much more they have to lose than us

所以係叫我地繼續大型遊行?🤔
德國收難民
唔好唔記得
The only person standing up to Mr Xi is Donald Trump, who is engaged in a trade war not on grounds of principle, but for national self-interest. He makes little secret of his indifference to the rights of the Chinese; his concern is only for the economic advantage of Americans.

外媒明唔明點解香港人咁鍾意侵
無錯我地明知佢唔係為咗咩人權而去對付中共
但佢係全球唯一一個敢去打中共嘅國家領導
韓國人係前輩
但佢地打果個難度低啲
睇完就算
最重要靠自己
安倍
有盟友就可以多邊攻擊令共產黨應付唔嚟
佢哋唔可以救香港,但係可以幫到香港
「轉載又轉載」極詳盡被捕準備事項
https://lihkg.com/thread/1283410

借位SPAM一個
咁和理非同衝 兩者缺一不可既
東盟除咗新加坡都應該唔錯
基本處個個都同中國有貿易競爭
又同中共有牙齒印,例如領土爭議咁
消除選項咋wor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞