[你的名字]大阪想去糸守鎮,有無人教下!?

166 回覆
3 Like 168 Dislike
屌兩句就死狗
屌兩句就死狗

我鄭重向個位巴打道歉 我知我語氣重左 如果下次小弟再係咁樣 歡迎你本人親自屌鳩我 我一定道歉 真係對唔住

至於其他個一兩個二打六 好比唔好咁低B 大隻紅字就以為好威
點解我咁耐都唔道歉?因為就知你班撚樣唔會理囉

你要繼續追擊我又好 點都好 我無所謂 可以幫我推下post
如果你地嘅一舉一動都係比我中傷個位巴打命令嘅 我心服口服

再一次向個位比我問候嘅巴打講 對唔住

其他個啲二打六 繼續...隨得你啦

突個頭上水
我鄭重向個位巴打道歉 我知我語氣重左 如果下次小弟再係咁樣 歡迎你本人親自屌鳩我 我一定道歉 真係對唔住

至於其他個一兩個二打六 好比唔好咁低B 大隻紅字就以為好威
點解我咁耐都唔道歉?因為就知你班撚樣唔會理囉

你要繼續追擊我又好 點都好 我無所謂 可以幫我推下post
如果你地嘅一舉一動都係比我中傷個位巴打命令嘅 我心服口服

再一次向個位比我問候嘅巴打講 對唔住

其他個啲二打六 繼續...隨得你啦

突個頭上水

都上左好耐
Apology accepted

其實好似有張pass去埋中部 再詳細啲你自己google啦 我都唔知岩唔岩用

唔好再做伸手黨啦 plan行程都係旅行嘅樂趣黎

祝你去日本玩得開心啦

BTW 我無落命令 不過其他巴打屌你屌得岩

其實好似有張pass去埋中部 再詳細啲你自己google啦 我都唔知岩唔岩用

祝你去日本玩得開心啦

皇恩浩盪呀
感激不盡
含家產點解唔屌得你
周街都係你老豆 屌撚左你老母好撚耐啦
好心就縮返埋去睇住人屌你老母打飛機過世啦世侄
無改錯名
呢啲咪叫柒囉 求緊人仲屌返人轉頭
好心你啦 做人做到你咁低賤 就深潛左佢啦
仲上黎比人屌唔夠咩
睇你條撚樣覆親人都係 做咩鳩姐你
好撚好笑呀?
咁撚唔要面既人都係第一次見
上水第一句就串人
第二句就話鄭重道歉
好亂呀
世界級 人地幫你搵埋時間表都要比你屌 收膠啦傻閪

祝你去日本玩得開心啦

皇恩浩盪呀
感激不盡

串過馬撚
俾人屌撚左幾日 你都算勁
樓主生性病母倍感安慰
柒頭樓主肯道歉咪好
只係屌你老母咪撚串柒柒啦,初頭又好有骨氣唔理我地追擊,轉頭又淆底道歉
屌你老母仲要大大聲串柒柒咁撚樣,道咗歉就深潛啦
回帶下呢啲撚樣啦
正柒頭
樓主令我大開眼界
沈喇
每周一推?
沈喇

事主原諒左我 我已經無怪責自己 你地鐘意推就推 唔關我事
個post好好笑
失眠巴打好好人
樓主請珍惜
唔好推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞