[你的名字]大阪想去糸守鎮,有無人教下!?

166 回覆
3 Like 168 Dislike
我鄭重向個位巴打道歉 我知我語氣重左 如果下次小弟再係咁樣 歡迎你本人親自屌鳩我 我一定道歉 真係對唔住

至於其他個一兩個二打六 好比唔好咁低B 大隻紅字就以為好威
點解我咁耐都唔道歉?因為就知你班撚樣唔會理囉

你要繼續追擊我又好 點都好 我無所謂 可以幫我推下post
如果你地嘅一舉一動都係比我中傷個位巴打命令嘅 我心服口服

再一次向個位比我問候嘅巴打講 對唔住

其他個啲二打六 繼續...隨得你啦

淆底呀??

垃圾,屌兩句即刻收皮

吹到兩句

你返大陸算把啦,屌你老母

唔喎
我鄭重向個位巴打道歉 我知我語氣重左 如果下次小弟再係咁樣 歡迎你本人親自屌鳩我 我一定道歉 真係對唔住

淆底呀??

垃圾,屌兩句即刻收皮

吹到兩句

唔喎

唔係話唔撚理我地班道德撚架咩?做咩返黎做死狗
樓豬又話唔理我地 做乜我地回你咩post都應我地
就知你地會唔滿意
不過算啦 個位巴打真係唔好意思 希望你接受
你唔接受就親自話過我聽 我定必再三作出道歉聲明

當傾下閒計 好悶

淆底呀??

垃圾,屌兩句即刻收皮

吹到兩句

唔喎

唔係話唔撚理我地班道德撚架咩?做咩返黎做死狗

我個post黎架嘛

當傾下閒計 好悶

潛左咁耐避post原來都識悶

當傾下閒計 好悶

我唔黎依到姐 我都去左睇其他post

當傾下閒計 好悶

見咁多位巴打咁落力回你
你而家先上水

當傾下閒計 好悶

見咁多位巴打咁落力回你
你而家先上水

見到依到好煩 咪去第二到囉
有人狙擊先上水道歉扮晒蟹
同偷圖夾帶有咩分別
同偷圖夾帶有咩分別

佢係名人 我唔係囉 我無損失
同偷圖夾帶有咩分別

佢係叫係有人識 我唔係囉 我無損失
嘩而家旅遊台啲伸手黨真係惡

樓主我好心幫你搵下點搭車仲俾你屌返老母轉頭

屌你老母臭西你咪撚去啦 google都唔撚識用仲學人自由行 跟鴨仔團把啦屌你老母

咁撚巴閉喺大阪搵架的士車你過諏訪湖囉 祝你玩得唔開心

巴打好慘
嘩而家旅遊台啲伸手黨真係惡

樓主我好心幫你搵下點搭車仲俾你屌返老母轉頭

屌你老母臭西你咪撚去啦 google都唔撚識用仲學人自由行 跟鴨仔團把啦屌你老母

咁撚巴閉喺大阪搵架的士車你過諏訪湖囉 祝你玩得唔開心

巴打好慘

一言驚醒夢中人 真係好對唔住
同埋我依決定左
都係唔去啦 多謝你嘅幫助
一開始都好地地 冇啦啦爆seed都算 仲要鬧錯人
On9樓主 祝你今晚死全家
On9樓主 祝你今晚死全家

你老母做雞比d 廢中廢老屌然後同你老豆條雞蟲生到你個廢柴真係慘
冇野睇
咪玩啦
係動畫美化左
你老母做雞比d 廢中廢老屌然後同你老豆條雞蟲生到你個廢柴真係慘

話你一句伸手黨就屌哂老母話人撚樣
真心覺得你個腦有啲問題
唔怪之得咁多廢老屌後生仔
就係你呢啲人影衰成個後生群體
你老母老豆係咪都有少少弱能自閉
生到個仔咁撚智鳩障嘅
定係一早死撚晒 咁撚冇家教嘅
你老母老豆係咪都有少少弱能自閉
生到個仔咁撚智鳩障嘅
定係一早死撚晒 咁撚冇家教嘅

係呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞