[你的名字]大阪想去糸守鎮,有無人教下!?

166 回覆
3 Like 168 Dislike
而家d乞衣真係好撚惡,乞衣兜都唔撚拎出黎就乞乞乞,人地施捨佢就屌人老母

去乜撚野旅行呀,留係香港同自己全家執骨喇,去咪盞客死異鄉累人累物
樓主屌得好
咩都唔俾問要討論區黎把撚
樓主屌得好

唔洗幫你老母執骨咩?咁得閒上黎吠?
樓主屌得好

討你老母論咩,你話pass與pass既比較就叫討論姐
而家齋問一句用咩pass有乜價值呀,呢度係討論區,唔係行乞區呀
而家唔屌你老母住 同你講下道理

其實你喺google打 "系守町 交通" 都搵到相關嘅資訊啦 咩都要靠人架咩

我夠未去過嗰到 只係覺得幾得意先google下再同返你share我搵到嘅嘢 我都唔係expect你講唔該呀盛 但我話你一句你就鬧我 你都痴線

祝你去日本日日落雨打大風玩得唔開心
樓主屌得好

唔洗幫你老母執骨咩?咁得閒上黎吠?

其實你係咪盲撚左
而家有話唔俾佢問?係人地好心答佢,佢連少少research都唔做,巴打都係好聲好氣叫佢自己google唔好做伸手黨啫,就發晒茅咁屌人老母串柒柒?
都係嗰句啦,又要威又要戴頭盔,咁撚叻唔撚好深潛啦,咁撚串柒柒唔駛問人啦
你同樓主一樣塞返去你老母個閪度啦
路過眼見樓主粒水,入黎留言兩句等條廢柴勇敢面對
留名食花生
咁都有花生

樓豬你又係唔岩既, 問你就問啦無啦啦又要屌人老母 痴鳩線上網得連登咩
唔好潛水啦咁冇癮
樓主真係極撚品
樓主呢 頭先唔係好撚惡嫁咩
影衰哂我地班後生
邊到客氣呀睇過?
柒頭樓主瞓醒未呀?
快啲屌我地老母啦
樓主係咪無睇名就屌
樓主做咩潛水啊
樓主係咪無睇名就屌

我睇就似係喇
有花生食
幫手尋人
條柒頭上水回其他post
https://lihkg.com/thread/127433/page/7?ref=android
幫手尋人
條柒頭上水回其他post
https://lihkg.com/thread/127433/page/7?ref=android
LIVE左
輕輕一推希望樓主回應
唔知佢係咪死撚左
樓主,你老母好擔心你
快啲出黎繼續屌人老母啦
lm繼續追擊
屌人老母唔洗付出代價啊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞