[Switch] 牧場物語 再會の礦石鎮 (完全重製版) 10月17日發售

1001 回覆
301 Like 7 Dislike
第一次見呢張圖
邊個嚟?點樣可以觸發到事件?
屌,呢隻真係要買返
記得打鐵仔中意石頭
送親石頭比佢都笑
但我啱啱上網搵,啲人都話係改圖嚟架喎

是PS的,你看啊
1.框里的字體和遊戲里的都不一樣,遊戲里的字體字號比這小而且還有棕色的陰影
2.遊戲里的山上沒有這個墓,這個地方結婚50週年紀念日的時候妻子會在這裡蓋一棟別墅送你
3.遊戲里的月淚草沒有這麼多長在這裡的

https://zhidao.baidu.com/question/384154246.html
咩男版女版
今次係統合埋一齊
即係你鐘意用男玩又得
用女玩又得
我知以前有男女版
我咪答左你而家呢個重制版係統合左一齊囉
問邊個?
應該就唔得啦
死忠粉含淚支持系列。

個畫面差到10前d online game都好過佢。呢隻仲要係單機game......

可以預想到d玩家一邊讚呢隻game可以溝d模組又肥又醜又起角嘅女人,一邊唾棄雖然無得溝女但有故事又有畫面嘅多啦牧場。
唔想quote上面,男主角兒時玩伴唔係有玩過game都知係卡蓮咩
一開始冇耐雞屋阿哥已經講咗佢係啦
如果會追卡蓮嘅,之後佢都會講返細個點
咁都要討論咁耐
唔識日文
想問呢隻係Story of Season定Harvest Moon?
如果又係Harvest Moon就算9數吧啦
啱呀,可以一隻game搞掂緊係一隻game搞掂
好似gamefreak咁永續雙版本咩?
mineral town一定係係sos 啦
好心比番harvest moon個名人啦屌你老母
一放成條村既人入黎屌柒你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞