[Switch] 牧場物語 再會の礦石鎮 (完全重製版) 10月17日發售

1001 回覆
301 Like 7 Dislike
由細到大都有個問題,究竟男主角細個喺牧場遇到嗰個細路女係邊個,好想知好耐。
應該卡蓮?
其實成個series都係得礦石鎮個礦洞咁痴線要一take過落二百幾層
之前得廿層比你揾個魚拓同粒力之果實
睇番幅圖主角隔離好似有新角
我最鐘意精靈驛站果4個鑛洞到後面層樓仲有得打敵好正
3DS同後期nds果幾隻個礦洞都整得好hea得1層(好似有幾隻直呈無整礦洞,得幾粒礦石喺街邊俾你揼)
黃衫係 新嘅可選主角
黑影係 新嘅候選對象
好耐冇試過咁撚期待
一定好玩唔會伏
Agger!
金手指
因為隻抽同dungeon拆左去符文到
同牧場物語變左礦物物語
我寧願多番d好似gb2捉下虫釣下魚好過
的確係得礦石鎮先有資格同stardew valley間過
不過應該stardew valley完勝
餐廳條女
希望時間有得教快慢,細個玩做農場嘢就唔夠時間,event就等到仆街
好似係卡蓮喎
琳琳變咗眼鏡娘,樣衰咗
我個人係buy喱個講法:
如果你送首飾俾木屋個裝修佬
佢會話你聽佢都有死左嘅女, 如果未死都到左戴飾物嘅年齡, 跟住叫你轉送俾卡蓮
所以真命天女其實掛左老襯
護士
btw個畫面明明叮噹整到好地地點解可以劣化返
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞