【唔好咁快開心住】外媒報緊香港既野大部分都醜化緊我地

537 回覆
2832 Like 42 Dislike
agger, 有錯咪企定, reader自己判斷
法治上佢地係如實報導

但行動既意志是需要反思的

如果睇報紙既人唔從多角度思考報章內容,事件背景及對社會的影響等等

不過我介紹你睇cctvb
大家逆向思維咁諗

依家係唔使錢,佢地都幫香港人出文
push
有無人有文宣組既link? 可幫手做translation
Lemonde比較中立 但都無報訴求
另外無破壞同埋政府預知衝入立法會都應該提下
外媒唔知/無提
Push

正解
問題其實都係佔個無會開既立會有咩意義?
唔好同我講死左三個人就要「升級」,升級可以有好多方法
而且只係死左三個人係不足以動搖支共
六四死左幾千幾萬人,結果支共仲係度
Push
的確係
沈醉係自己世界打飛機真係最易出事
【有圖可airdrop】請廣傳!2019年7月1日 屬於香港人嘅《香港人宣言》
https://lih.kg/1274891

唔知有冇用,擺咗先!
https://www.facebook.com/266790296879/posts/10157434601876880?sfns=mo

好似依條都係
屌你 剩係報衰野
戇撚鳩架?

各位文宣手足
聽我講 做外國文宣既 要講道理 同時都proof read下自己 再留言 要比讀者好易咁明白你表達緊咩
你要講野既時候 要諗既係仲有其他人會睇你講咩
好多人上網 睇完你講既野 有point, buy你就好易支持你 依點同做本土文宣差唔多
多react 推到你個comment上頭先有影響力
要比讀者知要睇多幾面既新聞 知道點解香港人要抗爭
爭取既 到底係咩野

可以直線黎同人講
亦都可以好似最多react 果個咁 引人去睇事實既真相 唔好做盲毛

多謝各位既努力
Push
但係,全世界都會問為什麼會這樣抗爭!在世界範圍開花是值得驕傲的!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞