[A/I/PC]爐石戰紀討論區 #50

1001 回覆
3 Like 13 Dislike
戰士親生仔
唔玩戰士法師
合邊副好
獵人 賊
無雙獵定tompo賊好啲?
hsreplay t1個幾副deck揀一副
警察戰幾勁喎
好撚暴力 成日T5-6就出人命
對面啲任務薩/騎/德 都未做完任務就死左
乜野係狗戰 有無list
### 癲狗
# 職業:戰士
# 規則:標準
# 巨龍年
#
# 2x (0) 心靈之怒
# 2x (1) 城鎮通報員
# 2x (1) 恆金單輪機器人
# 2x (2) 暴怒
# 2x (2) 殘酷的監工
# 2x (2) 神廟狂戰士
# 1x (2) 赤環蜂
# 2x (2) 阿曼尼狂戰士
# 2x (2) 驚慌的僕役
# 1x (3) SN1P-SN4P
# 2x (3) 導電長槍
# 2x (3) 白沫狂戰士
# 2x (3) 血誓傭兵
# 2x (4) 柯爾克隆精英
# 2x (4) 躁動的木乃伊
# 1x (5) 奧金收割斧
# 1x (5) 炸雞勇者
#
AAECAQcEsAKvBIXtAp+3Aw0WHJ0CjgWWBtQInfACs/wCn6ED9KcDgqgD9agD3KkDAA==
#
# 想要使用這副套牌的話,先複製它,然後在爐石戰記中建立一副新的套牌

即係怒火戰
其實4刀流賊似癲狗多啲 乜都唔理剩係咬面
但呢副都好癲狗
我無地獄吼 帶左張赤蜂 奇里亞斯換左奧金
屌那星課左個158 0傳 仲要送張垃圾任務
小弟有個acc,美服同亞服都有玩,主玩開放模式。但人生多變,而家已經好少有時間玩。但又唔想浪費咗啲卡,有冇巴絲識人想玩但冇acc?詳情可以再傾。
我唔係賣acc,唔係賣acc,唔係賣acc。唔需要錢
想合張2cost 中立單卡傳同獵張7cost傳 好唔好
on9
而家連任聖都唔夠戰士打
對撞器 同 kill injured牌 屈到on79
我繼續玩返機械獵算
有冇巴打玩過teppen個玩法係咪真係同爐石好似
完全唔似
我覺得teppen唔太似普通卡game
似clash of royale果類多啲
究竟仲有咩DECK可以羸戰士?
玩任聖已經連輸5場比垃圾戰士了
80互換

一見就投降
費事傷神打
垃圾GAME
D戰士識玩左
磨到我出晒雙強雙龍先出BRAWL
無送葬者combo?
if you can't beat them,join them
好貴WO
之後又NERF 不了
可以試下無雙德
唔太卡都贏到
利申:打到R5冇打
法師真係ON9
銀河 紅龍 火球 2箭
完全都無辨法防到佢
鋪場佢又大撚把解場
咩都唔做又俾佢ON99自閉打死
ON撚9
依家有咩deck係counter控制戰
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞