好地地一首命硬比側田自己搞到變左舊屎

215 回覆
197 Like 8 Dislike
下面話佢無料要咁唱博出位
痴撚線 佢肯認真唱肯定超哂班
今次自己攞黎衰
下面話佢無料要咁唱博出位
痴撚線 佢肯認真唱肯定超哂班
今次自己攞黎衰

未必超哂班啦 你當其他對手坤哥級數咩
其實有冇人同我一樣覺得側田同劉馬車好似

岩岩cap左圖諗住問
真係好似

呢兩張

食屎狗

唱風 表演方式 都好似 佢做咩跟左馬車d唱腔

唔怪得覺得好似一個人
但又講唔出係邊個

好撚反智
大陸係聽你所謂'技巧'
而唔係首歌的意境
所以唱咩都要9叫show quali
痴撚線

所謂嘅技巧絕大部份都有鳩嗌
側田今日咁都係因為香港人唔珍惜佢
留唔住有實力既人
取而代之係
四眼偽毒,比比鳥呢批人上位...唉
好撚反智
大陸係聽你所謂'技巧'
而唔係首歌的意境
所以唱咩都要9叫show quali
痴撚線

所謂嘅技巧絕大部份都有鳩嗌

只要識鳩叫 你都可以上去參加
留唔住有實力既人
取而代之係

笑左 咩都關全香港人事 又唔諗下當日打大交打到上法庭關邊個事

果單野其實佢都好無辜,只係曹格飲碎打鳩佢
但的確影響到佢形象

利申:我係十分欣賞側田
其實有冇人同我一樣覺得側田同劉馬車好似

dllm,笑到鬆唔到
留唔住有實力既人
取而代之係

歌 冇錯係好聽
如果條路行得啱 係香港做男一真係唔出奇
但香港人唔鍾意佢係有原因
唔好講到香港樂迷唔珍惜好歌手
面對一班樂譠毒瘤 15年仲出過一隻新碟 點解都冇乜成績?
佢啲所謂台風 柒撚到
留唔住有實力既人
取而代之係

歌 冇錯係好聽
如果條路行得啱 係香港做男一真係唔出奇
但香港人唔鍾意佢係有原因
唔好講到香港樂迷唔珍惜好歌手
面對一班樂譠毒瘤 15年仲出過一隻新碟 點解都冇乜成績?

單論歌同唱功,禿田根本屌打9成香港市面上歌手。

但香港人從不用耳朵聽音樂,去評價歌手

用眼去評價音樂,唔係抵死係咩?
睇樓上啲留言都唔敢播條片黎睇
係咪得我一個覺得佢平時正常唱歌都唔好聽
d重音全部dun出黎 好ung耳 我是歌手呢個version配埋個樣同台風直頭想一拳打埋去

好心就咪鬼扮懷才不遇 出道幾年有得開紅館 香港人冇比機會佢咩 形象既野自己做臭自己姐 北上都紅唔起 衰過的士陳 笑死人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞