好地地一首命硬比側田自己搞到變左舊屎

215 回覆
197 Like 8 Dislike
一開始無啦啦9叫已經唔知做咩
之後就chur住咁唱 趕收工咁款
打咗個冷震
睇完笑到醒哂 最尾個三下重拍個動作正到癲左
成個劉馬車咁款
正正經經唱唔撚得既
香港歌手上去參加黎講
送禮勤玩得最好
成日唱廣東話歌 又教啲觀眾講廣東話
賺人仔賺到變撚左質
點解可以咁難聽
啲表情真係無撚得頂
睇到樓主你句開party 呀?笑左
因為真係好切合條片個氣氛
好撚反智
歌詞有歌詞sad
但舞照跳yeah
好似唔夠氣咁
唱唱下拍兩下手回下氣
睇到佢除鈕忍唔住熄左 好柒 好似好開心等多二百年就可以一齊咁 做乜鳩
唔夠氣扮刻意唔跟拍,扮豪情壯志但個樣完全唔享受,玩殘條melody line 唱功仲衰過出道嗰時。話香港放棄你但歌路越出越悶。想人賞識都要有質素先得架
柒撚過關家姐
頂唔順

好撚似689
俾大陸閪讚兩讚成個人痴鳩哂線
屌你老母去唱opera 啦 做乜撚野呀
唔知係咪太耐無受到認同 一返大陸比班無文化嘅人比兩隻手指公就即刻開心到幾撚雀躍 啲舞台動作肉酸到 專業啲 靜靜地唱返歌得唔得

相反 Eason係近呢幾年好多時都藝術家性格唔記歌詞 你可以話佢唔尊重 亦可以話佢享受舞台 但有一點大家好清楚 陳生好尊重歌曲嘅靈魂 一首悲傷嘅歌佢唔會笑到新年咁去唱 甚至為咁多次鬧觀眾鳩叫

同為歌手 點解咁簡單嘅野都做唔到

好心側田唔好比大陸班友讚兩下就直頭好似啲小朋友咁手舞足蹈先啦 真心為你咁嘅演出感到心痛

你有冇睇佢同韓紅唱嗰首十年架on9

之前佢玩過Crying in the ,不過玩得幾好聽
唔知係咪太耐無受到認同 一返大陸比班無文化嘅人比兩隻手指公就即刻開心到幾撚雀躍 啲舞台動作肉酸到 專業啲 靜靜地唱返歌得唔得

相反 Eason係近呢幾年好多時都藝術家性格唔記歌詞 你可以話佢唔尊重 亦可以話佢享受舞台 但有一點大家好清楚 陳生好尊重歌曲嘅靈魂 一首悲傷嘅歌佢唔會笑到新年咁去唱 甚至為咁多次鬧觀眾鳩叫

同為歌手 點解咁簡單嘅野都做唔到

好心側田唔好比大陸班友讚兩下就直頭好似啲小朋友咁手舞足蹈先啦 真心為你咁嘅演出感到心痛

你有冇睇佢同韓紅唱嗰首十年架on9

之前佢玩過Crying in the ,不過玩得幾好聽

in the party
仲要全場大合唱,let's go 乜鳩呀
其實大陸中意咁,可能禿田都唔想
點解我會諗起陳奕迅同韓紅
唔開聲我以為唱緊愛是不保留同動力信望愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞