好地地一首命硬比側田自己搞到變左舊屎

215 回覆
197 Like 8 Dislike
做乜撚
由佢唱 好人尻叫I am alone alone 果時
已經知佢浮撚誇 作撚狀啦
我覺得編曲還好 反而係佢唱得好作狀
佢唔咁唱點入前4啊

蕭敬騰咁勁都長期前4不入啊
支那狗最鐘意聽人唱歌鳩嗌 岩哂啦
唔知係咪太耐無受到認同 一返大陸比班無文化嘅人比兩隻手指公就即刻開心到幾撚雀躍 啲舞台動作肉酸到 專業啲 靜靜地唱返歌得唔得

相反 Eason係近呢幾年好多時都藝術家性格唔記歌詞 你可以話佢唔尊重 亦可以話佢享受舞台 但有一點大家好清楚 陳生好尊重歌曲嘅靈魂 一首悲傷嘅歌佢唔會笑到新年咁去唱 甚至為咁多次鬧觀眾鳩叫

同為歌手 點解咁簡單嘅野都做唔到

好心側田唔好比大陸班友讚兩下就直頭好似啲小朋友咁手舞足蹈先啦 真心為你咁嘅演出感到心痛
唔知點解硬係覺得林憶蓮嘅眼神恥笑緊佢
其實有冇人同我一樣覺得側田同劉馬車好似

二百年後食屎狗
應該不怕肥成不服氣

唔知係咪太耐無受到認同 一返大陸比班無文化嘅人比兩隻手指公就即刻開心到幾撚雀躍 啲舞台動作肉酸到 專業啲 靜靜地唱返歌得唔得

相反 Eason係近呢幾年好多時都藝術家性格唔記歌詞 你可以話佢唔尊重 亦可以話佢享受舞台 但有一點大家好清楚 陳生好尊重歌曲嘅靈魂 一首悲傷嘅歌佢唔會笑到新年咁去唱 甚至為咁多次鬧觀眾鳩叫

好心側田唔好比大陸班友讚兩下就直頭好似啲小朋友咁手舞足蹈先啦 真心為你咁嘅演出感到心痛

eason上晒神台
佢上台表演唔出聲柯屎都會有人比錢
側田點同啊,你諗下eason首浮誇就係側田而家既情況
點解次次都見到張杰

乜撚野藝術家性格享受舞台
歌詞都唔記得仲點叫尊重歌曲靈魂
唔好借機神化eason

二百年後食屎狗
應該不怕肥成不服氣

二百年後食屎狗
應該不怕肥成不服氣

佢唔咁唱點入前4啊

咁條鬼仔的確勁, 雖然英文發音難聽,
但佢應該係歐洲歌劇院唱歌劇個類級數,
啖精又係共産黨表演唱紅歌個隻級數
d編曲, 柒田個表情...
真係30秒都頂唔撚到
熄都熄唔切
似飲大兩杯
屌佢前排蒙面唱將明明ok 又彈翻起
仲諗住話佢唱命硬等於唱自己嗰陣會好滾動
屌佢老母都唔知做乜春
林志炫同張杰又上?

唔知乜撚嘢逆戰歌手
佢唔咁唱點入前4啊

咁條鬼仔的確勁, 雖然英文發音難聽,
但佢應該係歐洲歌劇院唱歌劇個類級數,
啖精又係共産黨表演唱紅歌個隻級數

講唱歌技巧老蕭可以話係台灣頭一二
班傻閪大陸狗識閪聽
上得大陸show都一定唔會睇
話之佢嗌到爆咪
但連香港派台d歌都越來越低質
勁撚難聽 唱到唔知乜咁,洗唔洗咁撚用力呀
唱紅歌咁款

二百年後食屎狗
應該不怕肥成不服氣

笑撚到我gap gap聲
唱撚到餓狼咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞