唔好再歧視高妹得唔得?

381 回覆
15 Like 72 Dislike
身邊啲人話高妹腳長好呀 多人揀 望下自己 印證左成件事係錯
利申 170cm A0真絲

可能唔夠白? 其實我對高度無咩 preference
因為我連揀既機會都無

巴打真係好灰

單身 25年 我都唔知呢d叫化定叫灰
我覺得女仔170頂盡 再高真係太高
正呀 矮妹好噁心

pm
me 186 a0
其實高既女人先正,有種莫名奇妙既氣質。

利申:183高,老婆同我一樣高

你地行出街一定好有霸氣
其實我鍾意著高爭鞋
喺學校繁忙時間都可以呼吸新鮮空氣
而且視野特別廣闊

同你相反 覺得會太注目 完全唔敢着

我平時獨自行路還好
不過同朋友出街就會想blend in
高妹絲打 , 女朋友只揀高妹
關咩事
係你條裙既設計 質地問題咋?

普普通通一條牛仔裙 就會比人話想showoff條腿
我心諗 咁我日日着長褲囉
其實我鍾意著高爭鞋
喺學校繁忙時間都可以呼吸新鮮空氣
而且視野特別廣闊

望到好多高爭鞋好靚但又唔敢著
第一本身高,腳就多數大,靚款無咩碼
第二著出街實俾人啤

變咗成日著平底鞋

利申175 絲

coser表示已經冇咁care旁人點睇
明明170 既女正到癲,點會係歧視

利申165矮撚
樓豬高我巧多
其實高既女人先正,有種莫名奇妙既氣質。

利申:183高,老婆同我一樣高

你地行出街一定好有霸氣

我地出街成日比人望,我老婆就唔鍾意比人由頭望到落腳,因為啲人好似未見過啲咁高既女咁(多數係上左年紀既女人)
高既揀高又得 揀矮又得

男仔就話姐

唔係咁講
樓主我地有計傾
利申174絲
有樓主咁高就可以瘋狂買dream brand既衫
唔得
170女仔其實好正常
好想識返堆同自己差不多高既女仔
180靚絲都見過
爲提升香港民族下一代人口質素,請謹記,以下戒律,即使不立法,亦應自覺遵守:

矮於170釐米之男性,及矮於160釐米之女性,不可生育。

有咩問題

扶撚中學?

可能唔夠白? 其實我對高度無咩 preference
因為我連揀既機會都無

巴打真係好灰

單身 25年 我都唔知呢d叫化定叫灰

你樣衰/格衰
收皮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞