唔好再歧視高妹得唔得?

381 回覆
15 Like 72 Dislike
可唔可以撞你個波

利申:160 A0窮肥矮柒毒大將軍, 自問靚仔

可唔可以撞你個波

利申:160 A0窮肥矮柒毒大將軍, 自問靚仔

要差廿幾cm先有可能
高過175果d女仔真係好慘
個fd 174幾靚女23歲先有拖拍 因為身高

女仔瘦底睇起身會高過同樣身高ge男仔

利申168絲
俾我揀想做15幾細細粒果d身形

紅字認同
明明高過女朋友10cm,但成日比人問係咪一樣高

真係 明明身邊啲男仔有啲都178-9
都會話我地一樣高..
我想扮下矮都唔得

ys
搵男朋友至少要高自己10cm

又見到你

寶寶23號

我唔係樓主
班人開左tg group 尋緊你

佢係22你係23
太多書未睇 唔好撩我吹水la
發現連登好多人都好好吹
高幾好
利申179同人講180

成日撞地鐵啲扶手 勁柒 有咩好

慣咗就唔柒 我成日都撞 特別係地鐵啲扶手同小巴頂

落小巴成日撞頭 唯有頭也不回地走

:頂 我趕落車連撞3個扶手
:咁勁有combo,我撞左一個咋

紅字認同

都會話我地一樣高..
我想扮下矮都唔得

ys

又見到你

寶寶23號

我唔係樓主

佢係22你係23
發現連登好多人都好好吹

睇書post 我都有mon住
203, pm me
高過175果d女仔真係好慘
個fd 174幾靚女23歲先有拖拍 因為身高

女仔瘦底睇起身會高過同樣身高ge男仔

利申168絲
俾我揀想做15幾細細粒果d身形

紅字認同

都會話我地一樣高..
我想扮下矮都唔得

ys

又見到你

寶寶23號

我唔係樓主

佢係22你係23
發現連登好多人都好好吹

寶寶係獨一無二
次次着條普通短裙返學
都會比人問做咩戰鬥格
又問係咪要溝仔收兵啊剩
好似見到外星人咁

但係啲150-165既女仔着呢
又唔會有人話佢地 個個都覺得好正常
已經唔敢着ultra boost之類高既波鞋
係咪要我日日着長褲啊!
可唔可以唔好剝削埋我地着短裙短褲既權利?

利申 172絲打 好想矮10cm

高幾好
利申179同人講180

有可能咩 不過小巴撞頭真心痛 成日腫
高妹先正
但我現實生活中無咩高妹
高幾好
利申179同人講180

小巴撞到有時仲要勁大聲 地鐵扶手有時又會棘到啲頭髮 勁痛 又要急腳走
高幾好
利申179同人講180

小巴撞到有時仲要勁大聲 地鐵扶手有時又會棘到啲頭髮 勁痛 又要急腳走

依個真 寶寶男仔都棘到
同感 one-size 連身裙著上身成件衫咁 一係就勁短
矮少少嘅女同學挨埋一齊一定係挨到我個胸到
仲要唔可以著高跟鞋
少 少 跟 都 唔得

利申 168都唔算特別高姐
有個示意圖
仲要唔可以著高跟鞋
少 少 跟 都 唔得

之前影grad相個女同學175仲著heels 嚇死寶寶 差d矮過佢 真係唔多想同佢影

依個真 寶寶男仔都棘到

小巴已撞左無數次
地鐵扶手其實唔難
180絲
但我隻腳唔長
認真 搭地鐵一行入去 真係由頭望落腳 再由腳望番上個頭
有時坐低 落車起身 啲人即刻望住哂
好黑人憎..... 係咪未見過高人

應該以為你係男人 老老實實
仲要唔可以著高跟鞋
少 少 跟 都 唔得

個個女同學,女仔朋友都會挨住撟住自己當自己係仔咁
連身裙永遠短到差少少就走光,短褲係自己身上永遠係特別短
高幾好
利申179同人講180

習慣成自然
180絲
但我隻腳唔長
認真 搭地鐵一行入去 真係由頭望落腳 再由腳望番上個頭
有時坐低 落車起身 啲人即刻望住哂
好黑人憎..... 係咪未見過高人

應該以為你係男人 老老實實

岩 我都覺得係 所以應該嚇親
屌 所以有時真係好憎咁高
佢地葡萄你高姐
高妹幾受歡迎
利伸 176矮仔

咁我177都算矮?
想問樓主高妹介唔介意自己男朋友矮自己1,2cm?
細佬170,女神同樓主差唔多高171-172倒

我覺得 可以同個女神相處時 得窺一二
但問題係有時一唔一齊唔淨係因為身高

感謝巴打指點迷津
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞