唔好再歧視高妹得唔得?

381 回覆
15 Like 72 Dislike
收兵po
普通裝都著得出戰鬥格咪好囉
你估戰衣平呀

最慘係返學普通着都要比人話戰鬥格呢
除咗着長褲 都要比人話

咪答番佢係呀又去食仔呀
你想唔想俾我食呀?

好 學起佢備用

跟住啲同學仔就會唱你收兵
女朋友171
我170都無

巴打要好好珍惜佢啊

佢女神樣
要睇佢啦

巴打千祈唔好咁諗
佢同得你一齊一定有鍾意你既地方
拍拖唔係淨係睇身高,仲有好多好多野

最緊要做好男友本份同對自己有信心
呢啲冇做足你生到米9 男神樣都冇用
高妹唔好歧視矮仔先好學人講歧視啦
師兄,175以上先算高妹wo

矮男唔好話追高妹 連朋友都做唔到呀
次次着條普通短裙返學
都會比人問做咩戰鬥格
又問係咪要溝仔收兵啊剩
好似見到外星人咁

但係啲150-165既女仔着呢
又唔會有人話佢地 個個都覺得好正常
已經唔敢着ultra boost之類高既波鞋
係咪要我日日着長褲啊!
可唔可以唔好剝削埋我地着短裙短褲既權利?

利申 172絲打 好想矮10cm

Ultra boost個底都唔係好高啫
講到底 女人靚咪得囉 樣衰既話知你九尺高

關羽 昂藏七尺

如果真係關羽咁款 我真係玩唔起
172矮撚
190男表示香港好少高妹 無啖好食
次次着條普通短裙返學
都會比人問做咩戰鬥格
又問係咪要溝仔收兵啊剩
好似見到外星人咁

係咪要我日日着長褲啊!

關羽 昂藏七尺

面紅如棗 虎膀熊腰

高矮呢d命生成既
要講歧視既矮仔排第二無人敢排第一
次次着條普通短裙返學
都會比人問做咩戰鬥格
又問係咪要溝仔收兵啊剩
好似見到外星人咁

係咪要我日日着長褲啊!

關羽 昂藏七尺

面紅如棗 虎膀熊腰

巴打中文文學修養咁好
我都想要高妹
隔幾日就會見到「高妹冇人要」 「矮妹好鬼慘」之類嘅POST
煩到
次次着條普通短裙返學
都會比人問做咩戰鬥格
又問係咪要溝仔收兵啊剩
好似見到外星人咁

係咪要我日日着長褲啊!

關羽 昂藏七尺

面紅如棗 虎膀熊腰

巴打中文文學修養咁好

你睇人寫 三國演義 都係咁形容關羽嫁啦
隔幾日就會見到「高妹冇人要」 「矮妹好鬼慘」之類嘅POST
煩到

高撚好慘
咁樣唔好咩

邊到好 可能因為我比較毒
一啲都唔想上位/受注目/被討論

你就好啦
我依種人永遠都唔會有人留意到
如果我地係寵物小精靈世界 你一定係道館主人 而我就係喺常盤森林入面 捉左六隻毛毛蟲棟係度俾主角sm 果個捉蟲少年
一個唔高嘅男仔角度 見到高妹會自動skip 唔會嘥時間溝
咁樣唔好咩

邊到好 可能因為我比較毒
一啲都唔想上位/受注目/被討論

你就好啦
我依種人永遠都唔會有人留意到
如果我地係寵物小精靈世界 你一定係道館主人 而我就係喺常盤森林入面 捉左六隻毛毛蟲棟係度俾主角sm 果個捉蟲少年

咁你進化晒做巴他蝶 吊打下代主角
高妹先正,你已經係天之驕子
利申最鍾意高妹,高加50底分
女友169 接近170
我得176 著對矮矮地晚高爭鞋已經同我平頭咁濟
好想自己生高d
想問樓主高妹介唔介意自己男朋友矮自己1,2cm?
細佬170,女神同樓主差唔多高171-172倒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞