幾幾多線足球討論區

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
戇撚鳩hat已trick
手足你j撚死未
就嚟虛脫

如果艾沙拉維都對辦就.....
申花重返亞冠指日可待
金仔做支點 小法老入攝
🇺🇦開咧
頭場 Vorskla 0 - 1 Zorya

因為有🇺🇦超級盃,其他比賽都係今星期三,四踢
🇺🇦超級盃
基輔 2:1 薩克達

薩克達走左教練Fonseca,由Luis Castro接任,仲有名叔Srna番黎做助敎。薩克達今年零收購,繼續🇧🇷幫天下。基輔今年兩單主要收購,防中 Mohammed Kadiri及Karavayev
施密特已經確認與北京中赫國安解約,原因是在雙方合同里,有一項四輪不勝自動解約條款。

四輪不勝自動解約條款
唔撚踢垃圾波
glory hunter
40歲李同國繼續入波
PSV已出局
本地籃球] 2019年香港男子甲一二聯賽討論區 7

https://lihkg.com/thread/1393471/page/1

psv早幾年仲好守得
近年打歐洲賽成績又比ajax拋離
今年🇹🇭聯賽前列幾緊湊
望住迪尼普呢個名,好難唔諗起昔日入過歐霸決賽既迪尼普
迪尼普而家點?上年仲有踢🇺🇦業餘聯賽,今年無註册參加,宜家得個殻了。
迪尼普青年軍去哂迪尼普1,迪尼普1宜家個主場拎左迪尼普主場Dnipro-Arena

迪尼普1今年我會留意兩位🇺🇦u20
Supriaha+Buletsa ,呢場波兩位都有入波
FC Olimpik Donetsk今年改頭換面
logo轉左新,請左個🇧🇷教練,亦都係Olimpik Donetsk首位外籍教練
佢係Julio Cesar,唔係門將嗰位。呢位Julio Cesar執教經驗啱啱開始

一場論,望左新兵表現麻麻
18號 Abubakar踢中堅,70號 Fabinho踢中場,14 號Luiz Fernando呢場無出
武里南啲新外援廢到
2粒
生得高真係著數
金仔
都唔知究竟係中超其他後衛廢定點
好簡單
唔夠人高 唔夠人快 唔夠人靈活
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞